Domburs klubā ballējas ar Krištopaniem
Slavenības
2010. gada 15. jūlijs, 06:34

Domburs klubā ballējas ar Krištopaniem

Jauns.lv

Ar jestrām svinībām līdz pat rīta gaismai atzīmēta pašmāju slavenību iecienītā Vecrīgas kluba „Mad House” divu gadu jubileja.

Par muzikālo noformējumu ballītē gādāja viens no Rīgas populārākajiem dīdžejiem – DJ Gustavito, īstajā vārdā Gustavs Vītoliņš. Viņš pazīstams arī kā TV šova „Latvijas princese 2009” finālistes, skaistumkaralienes Sanitas Kubliņas dzīvesbiedrs. Svinību viesi, ierodoties klubā, saņēma arī DJ Gustavito veidoto CD ar šīs vasaras karstākajiem dziesmu resmiksiem, kas apkopoti īpašā „Mad House” jubilejas diskā.

Sveicēji, kas pa sarkano paklāju pie kluba īpašniekiem Kaspara Krištopana, Bruno Ivzāna un Mārtiņa Kalniņa ieradās ar ziediem un dāvanām, tika cienāti ar atspirdzinošiem mojito kokteiļiem, šampanieti un zemenēm šokolādē. Viesu vidū bija arī daudzi sabiedrībā pazīstami ļaudis, tostarp analītiskais žurnālists Jānis Domburs, hokejisti Mārtiņš Karsums un Oskars Bārtulis, basketbolisti Gatis Jahovičs un Armands Šķēle, Dailes teātra aktieris Intars Rešetins, deju pasniedzēja Aleksandra Kurusova un daudzi citi.

Protams, vislielāko uzmanību ballītē izpelnījās TV seja Maija Rozīte, kura jau drīzumā gatavojas kāzām ar vienu no „Mad House” saimniekiem – ekspremjera Viļa Krištopana dēlu Kasparu Krištopanu. Pats bijušais politiķis burziņā gan nepiedalījās, taču viņa kundze – miljonāre Aija Krištopane gan. Ballītes viesiem Krištopane neslēpa, ka ir sajūsmā par savu topošo vedeklu un ir pirms precībām ir ļoti pacilātā noskaņojumā. Tāpat kluba jubilejas svētkos Kasparu Krištopanu sveica arī viņa jaunākais brālis Kristaps ar sievu Santu un arī māsa Nikola, kura šovasar svinēs 18. dzimšanas dienu.

Kasjauns.lv, Foto: Mārtiņš Purviņš