Tik maz cilvēku "Dueta Sandra" koncertā vēl nebija redzēts. FOTO
Atjauninātā "Dueta Sandra" pirmā uzstāšanās Rīgas krodziņā bija sirsnīga, bet mazapmeklēta.
Slavenības
2017. gada 10. janvāris, 14:02

Tik maz cilvēku "Dueta Sandra" koncertā vēl nebija redzēts. FOTO

Jauns.lv

"Dueta Sandra" pirmais koncerts, kurā muzicēja Andris Brīnums ar sirgstošās Sandras Brīnumas aizvietotāju Andri, nebija kupli apmeklēts, bet toties sirsnīgs.

"Duets Sandra" 25 gadus zināms kā laulātā pāra Sandras un Andra Brīnumu muzikālā apvienība. Sievas slimības laikā Brīnums ir atradis pagaidu aizvietotāju, vārdabrāli Andri no Saulkrastiem, un kādā Rīgas krodziņā jau noticis pirmais atjaunotā dueta koncerts. Ja iepriekš šajā krodziņā Sandra un Andris bija pulcējuši daudzus desmitus klausītāju, tad šoreiz atnāca tikai daži ļaudis. Vai tur vainojams pēkšņi uznākušais sals vai kādi citi apstākļi, nav zināms, jo uzstāšanās Andriem padevās salīdzinoši laba, un abi centās ļoti.

Sandras aizvietotājs uzstāšanās laikā centās izdziedāt katru zilbi, bet, ja piemirsās kāda rinda dziesmai, viņš ieskatījās "Dueta Sandra" dziesmu vārdu krājumos. Ik pēc brīža grupas līderis Andris Brīnums ar novērtējošu skatienu palūkojās jaunā solista virzienā. Savukārt krodziņa apmeklētāji vērīgi klausījās dueta uzstāšanos un dziesmu noslēgumā skanīgi aplaudēja.

Sarunā ar portālu Kasjauns.lv jaunais dueta solists atklāja – lai arī ieradušies klausītāji, kurus var uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt, uztraukums par pirmo uzstāšanos ņēmis virsroku. „Esmu šovakar uztraucies. Tā ir pamatīga atbildības sajūta, taču dziedāt man patīk,” bilda Sandras aizvietotājs. Savukārt Brīnums ziņoja, ka abi Andri pirms desmit gadiem šad tad kopā uzspēlējuši. „Andrim vēl jūk secība, un viņam jāieskatās dziesmu vārdos, bet gan jau ar laiku iemācīsies,” nesatraucas Andris Brīnums.

"Duets Sandra" velta dziesmu Andriem


Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders