Kargina draudzenei kurpes par 1200 eiro
Slavenības
2010. gada 27. jūlijs, 08:50

Kargina draudzenei kurpes par 1200 eiro

Jauns.lv

Kamēr valsts cīnās ap „Parex banku”, tās bijušais vadītājs Valērijs Kargins nododas ģimenes dzīvei, lutinot savu mīļoto ar dārgām zīmolu drēbītēm, kā arī bauda Krievijas šovmeņu jokus.

  ­

­Nedēļas nogalē daudzi sabiedrībā pazīstami ļaudis apmeklēja slaveno Krievijas humoristu šovu „KVN” Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā. Nenoliedzami, turīgākie apmeklētāji pasākuma apmeklējumu izmantoja ne tikai, lai baudītu krievu šovmeņu jokus, bet arī lai padižotos ar saviem tērpiem, žilbinošajām pavadonēm un dārgajiem auto.

Kamēr Olaines ķīmiskās rūpnīcas „Biolar” īpašnieks miljonārs Jurijs Daņilko Latvijas Hokeja federācijas prezidentu Kirovu Lipmanu atvizināja greznā „Rolls Royce” automobilī, gluži bez uzmanības nepalika arī citi augstie viesi. Piemēram, līdzās savam dzīvesbiedram eksbaņķierim Valērijam Karginam citu viesu starpā izcēlās viņa modīgā draudzene, miljonāra Vladimira Barinova meita Anna Barinova. Viņa arī šoreiz bija tērpusies sava iecienītākā zīmola „Chanel” apģērbā, kam pieskaņotas krāšņas vasarīgas kurpes no „Giuseppe Zanotti” modes nama jaunākās kolekcijas. Kā noskaidroja kasjauns.lv, šo apavu aptuvenā pārdošanas cena ir 1235 eiro. Starp citu, arī miniatūrā rokassomiņa no „Chanel” nav diez ko lētāka – tās cena lēšama ap 926 eiro.

Kasjauns.lv/Foto: Dmitrijs Kijonoks