Pusgadu pēc šķiršanās Keita Vinsleta sastapusi jaunu mīlestību
Slavenības
2010. gada 5. septembris, 06:36

Pusgadu pēc šķiršanās Keita Vinsleta sastapusi jaunu mīlestību

Jauns.lv

Šā gada pavasarī par šķiršanos paziņoja filmas Titāniks zvaigzne Keita Vinsleta (34) un režisors Sems Mendess (45). Aktrises dzīvē šobrīd ienākusi jauna mīlestība — modelis Lūiss Daulers (34).

­

1,83 metrus garais Daulers kā modelis strādājis Burberry, Paul Smith un Paco Rabanne modes namu reklāmas kampaņās. Keita Vinsleta allaž rūpējusies, lai viņas privātā dzīve tiktu paturēta noslēpumā no sabiedrības. Tikai pirms dažām nedēļām viņa pirmoreiz redzēta publiski izejam kopā ar jauno draugu. „Viņi jau bijuši uz neskaitāmiem randiņiem un patiešām labi saprotas,” pastāstījis kāds anonīms paziņa. „Vēl ir pāragri izdarīt secinājumus, taču viņi patiešām izbauda viens otra sabiedrību. Lūisam ir laba humora izjūta, viņš ir jauks puisis. Lūisam patīk sērfot, viņš ir ļoti patīkams un vaļsirdīgs. Viņš ir izskatīgs vīrietis un, ikreiz izejot sabiedrībā, izpelnās uzmanību no daiļā dzimuma pārstāvēm. Taču viņš nav tāds kā pierasts domāt par modeļiem. Lūiss nemaz nav augstprātīgs.”

Laulībā ar režisoru Tomu Mendesu aktrise nodzīvoja septiņus gadus. Viņi apprecējās 2003. gadā un ir vecāki sešus gadus vecajam dēlam Džo Alfijam. Mendess ir Vinsletas otrais vīrs, no 1998. līdz 2001. gadam viņa bija precējusies ar režisora asistentu Džimu Tripltonu. Viņiem ir kopīga meita Mia Hanija (9).

Gerda Ansone, Foto: Bulls Press

­