Zemfiru apsūdz kokaīna šņaukšanā, dziedātāja draud ar tiesu
Slavenības
2010. gada 22. septembris, 14:29

Zemfiru apsūdz kokaīna šņaukšanā, dziedātāja draud ar tiesu

Jauns.lv

Krievijas rokmūzikas dziedātāja Zemfira plāno iesūdzēt interneta portālu "Lifenews.ru", kas izplatījis informāciju par to, ka dziedātāja kādā pasākumā esot lietojusi kokaīnu, pavēstīja Zemfiras preses pārstāvis.

Otrdien portāls publicēja paparaci uzņemto video, kurā iespējams atpazīt Zemfiru un viņas draudzeni Renātu Ļitvinovu, apgalvojot, ka tajā redzams, kā dziedātāja šņauc kokaīnu.

Kā norādīja Zemfiras preses pārstāvis Jurijs Doncovs, portāls publicēja nepārbaudītu informāciju, kaitējot viņas reputācijai, tāpēc tuvākajā laikā tiks sagatavoti dokumenti un nosūtīti uz tiesu. "Svētdien slēgtā pasākumā institūta "Strelka" teritorijā Zemfira vakariņoja draugu un organizatoru lokā. Portālā ievietoti videokadri (..), kuros vispār nekas nav redzams - filmēts no ļoti liela attāluma, ar zemu izšķirtspēju, pats video ir graudains un melnbalts. Neko izšķirt tur vispār nav iespējams, izņemot personāžus, kas tur atrodas. Tomēr video komentējošās publikācijas autori apgalvo, ka Zemfira lietojusi kokaīnu."

Pati dziedātāja nosaukusi publikāciju portālā par nelietīgu apmelojumu.

"Kā minimumu Zemfira pieprasa informācijas atsaukumu, bet tālāk jau konsultācijas ar juristu ļaus novērtēt, kādas šai lietai ir perspektīvas," pavēstīja Doncovs, piebilstot, ka krievu rokzvaigzne līdzīga iemesla dēļ jau tiesājusies ar šo interneta izdevumu 2007.gadā, un gala rezultātā portāls bija spiests atvainoties un samaksāt viņai 100 000 rubļu (1730 latus).

LETA RIA Novosti, Foto: No izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva


Tēmas