Gustavo un Skutelis Riekstu ballē
Slavenības
2010. gada 15. novembris, 06:45

Gustavo un Skutelis Riekstu ballē

Jauns.lv

Jau otru gadu lustīgais Vecrīgas kokteiļbārs „Cuba Cafe” rīko Riekstu balli. Starp tās viesiem aizvadīto sestdien bija Karaliskais Improvizācijas teātris un Gustavo. Arī viņi grauza riekstus, bet visas čaumalas meta uz grīdas.

­

Barselonā ir kāds neparasts krodziņš, kurā viesiem kā bezmaksas uzkodas tiek piedāvāti rieksti. Bet ar vienu noteikumu – visas riekstu čaumalas tiek mestas zemē, līdz kroga grīda noklājas vienās riekstu čabās. Šī iedeja iepatikās arī „Cuba Cafe” saimniekiem, kuri jau otro gadu sarīkoja jestru Riekstu balli, ar dzērieniem, mūziku un, protams, ar vairāk nekā 40 kilogramiem grauzdētu zemes riekstu un lazdu riekstu, kuru čaumalu pārspiešanai bija sagādāts speciāls dēlītis un akmens.

Riekstu balle šajā gadā bija īpaša arī ar to, ka tika prezentētas slavenību pastkastītes. Proti, ļoti bieži uz krogu nāk apmeklētāji un lūdz nodot vēstules kādai Latvijas slavenībai, kura nereti atpūšas „Cuba cafe”. „Vienu brīdi vēstules jau bija sakrājušās vesela kaudze, tāpēc nolēmām uzstādīt slavenību pastkastītes, kurās var iemest vēstuli konkrētajai populārajai personībai,” iedeju par pastkartītēm paskaidro „Cuba Cafe” direktors Arvis Zēmanis.

Kā pirmie savas pastkastītes ieguva hip hop mūziķis Gustavo un Karaliskais Improvizācijas teātris.

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Purviņš

­