Ģirts Ķesteris precēsies tuvākās piecgades laikā
Slavenības
2010. gada 18. decembris, 06:38

Ģirts Ķesteris precēsies tuvākās piecgades laikā

Jauns.lv

Aktieris Ģirts Ķesteris (46) šobrīd nekaļ plānus par kāzām, jo svarīgākas par mīļotās sievietes Kristīnes Nevarauskas (29) apprecēšanu viņam ir rūpes par bērniem un uzticētajām automašīnām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sieviešu mīlētais Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris, kuru skatītāji pēdējos gados vairāk atpazīst kā Leonu no TV seriāla UgunsGrēks, šogad nebija izvirzīts nevienai no teātra balvas Spēlmaņu nakts 2010 nominācijām, taču talantīgais aktieris par to neskumst. „Ir ļoti vienkārši iegūt kādu balvu, tikai mazliet jāiespringst. Un tā ir runa par apriti. Tas nozīmē, ka jāpaskatās uz sevi spogulī un jāatzīst, ka kādu laiku neesi bijis gada balvas nomināciju listē,” teic Ķesteris un sāk prātot, kad pēdējo reizi bija izvirzīts gada balvai. Aktieris secina, ka jau apritējuši divi gadi, kopš par veikumu izrādē Psihs saņēma skatītāju balvu: „Nepieklājīgi ilgs laiks jau pagājis.”

Taču vairāk par iespēju tikt pie teātra balvas Ķesteris uzsver savas dzīves prioritātes — privāto dzīvi, bērnus un veselīgu dzīvesveidu. „Man šobrīd ir ļoti daudz aktuālu lietu. Piemēram, jādomā, kā uzturēt trīs automašīnas. Viena ir brāļa Andra Ķestera, kurš strādā Briselē, otra pieder draugam, kurš strādā Īrijā, bet trešā ir manējā.”

Ķesteris atklāj, ka personīgajā dzīvē un mīlas lietās viņam viss esot vislabākajā kartībā. Tomēr, lai arī Ģirts ir pāris gadu kopā ar aktrisi Kristīni Nevarausku, kāzas tuvākajā nākotnē viņš neplāno svinēt. „Neesmu šobrīd precēts un tuvāka gada laikā noteikti neprecēšos. Es esmu ideoloģijas bērns un apprecēties varētu tuvākajā piecgadē,” filozofiski atbild Ķesteris.

Aktieris kā vienu no savām dzīves prioritātēm min arī bērnus. 23 gadus vecais dēls Pauls Ķesteris, kas aktierim dzimis laulībā ar producenti, aktrisi un pasniedzēju Leonardu Ķesteri (44), ir ļoti aizņemts jaunietis. Viņš reti kad iegriežas Rīgā, jo studē Baltijas filmu un mediju skolā Tallinā. „Nākamā gada pavasarī Pauls beidz studijas. Nevar jau zināt, kur dēls apmetīsies uz dzīvi, bet vienu gan zinu, viņš darbosies kino apritē, un kino nav lokāls, bet starptautisks jēdziens, tāpat kā zināmā mērā arī teātris,” teic Ķesteris, kam, pirms vairākiem gadiem draudzējoties ar Dailes teātra kolēģi Aiju Dzērvi (31), dzimusi arī meitiņa Estere Alma. Meitenīte ir piecus gadus veca un dzīvo pie mammas.

Santa Sergejeva, Foto: No Rīgas Viļņu arhīva