Skaistas dāmas rosās Markusa Rivas ballītē
Slavenības
2010. gada 18. decembris, 07:01

Skaistas dāmas rosās Markusa Rivas ballītē

Jauns.lv

Dziedātājs Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa (24) Vecrīgas klubā „Dstyle” radinieku un tuvāko draugu lokā prezentēja savu jaunāko veikumu – elektropopa albumu „Songs From NYC”, kuru dziedātājs izveidojis pats no sākuma līdz beigām.

Jaunais Markusa Rivas albums tapis, iedvesmojies no Ņujorkas apmeklējuma un skandināvu elektropopa. No 30 dziesmām, kas tapušas ar metropoles sajūtu sirdī, atlasītas 14 oriģinālkompozīcijas, kuru producents ir pats mūziķis. Albums „Songs from NYC” ir dziedātāja un komponista Rivas otrais studijas albums.

Albuma prezentācijā arī kluba „Dstyle” viena no īpašniecēm Ella jeb Elīna Fūrmane veltīja dziedātājam atzinīgus vārdus, atklājot, ka Rivam muzicēšana sanāk arvien labāka.

Albumā iekļautās dziesmas, kuras caurvij Ņujorkas motīvi – cilvēki, atmosfēra, vietas, sajūtas, vientulība, cilvēku tūkstoši, nauda, seksualitāte un pašpārliecinātība. Mūziķim ir izdevies dziesmās kļūt ļoti personiskam, atbruņojoši atklātam un īstam. Kopā dziesmu ciklam tika sarakstītas vairāk nekā 30 dziesmas, no kurām atlasīts konceptuāli kodolīgākais materiāls.

Jaunais albums nopērkams visā Latvijā, mūzikas portālā www.platforma.lv, kā arī „Songs from NYC” ir pirmais Markusa Rivas starptautiski izdotais ieraksts, tas iegādājams arī iTunes un amazon.com.

Santa Sergejeva/Foto: Mārtiņš Ziders.