Olga Dreģe sajūsmā par dziedāšanu kopā ar Olgu Rajecku. FOTO. VIDEO
“Vienmēr esmu domājusi: nu, kā tā var būt, ka mums abām ir dziedamās balsis, bet kāpēc mēs nekad neesam kopā padziedājušas?” priecīga par sadziedāšanu ar Olgu Rajecku ir aktrise Olga Dreģe.
Slavenības
2016. gada 19. jūlijs, 05:27

Olga Dreģe sajūsmā par dziedāšanu kopā ar Olgu Rajecku. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Dziedātāja Olga Rajecka un aktrise Olga Dreģe, kompānijā pieaicinot tautas deju ansambļa “Dzintariņš” vadītāju Olgu Freibergu, iedziedājušas īpaši viņām sarakstīto dziesmu “Ir labi, ka tu esi!”. Lūk, kā tas notika!

Par iespēju sadziedāties ar abām pārējām Olgām ir gandarīta arī leģendārā aktrise Olga Dreģe. «Vienmēr esmu domājusi: nu, kā tā var būt, ka mums abām ar Olgu Rajecku ir dziedamās balsis, bet kāpēc mēs nekad neesam kopā padziedājušas? Nu tad tagad, 30. jūlijā, padziedāsim! Jau esam saskaņojušas toņkārtas un padomājušas par mūsu duetu un repertuāru, turklāt tagad esam ierakstījušas kopdziesmu, kas man ļoti, ļoti patīk! Man tas liekas ļoti zīmīgi, spēcīgi un satraucoši, ka šis sapnis par dziedāšanu kopā ar abām manām vārdamāsām ir piepildījies,» teic Olga Dreģe.

Dziedātāja Olga Rajecka, aktrise Olga Dreģe un TDA «Dzintariņš» vadītāja Olga Freiberga dziesmu «Ir labi, ka tu esi», kuras mūzikas autors ir Gints Stankevičs, bet tekstu sacerējis Guntars Račs, iedziedājušas, gatavojoties koncertam «Ielūdz Olgas!» jeb «Lielvārdei 815», kas 30. jūlijā notiks Lielvārdes estrādē.

Olga Rajecka, Olga Dreģe un Olga Freiberga - Ir labi, ka tu esi!

Kasjauns.lv/Foto: Gints Ivuškāns