1dienas
19stundas
26minūtes
38sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Gada skandalozākie notikumi slavenību dzīvē! TOPS
Slavenības

Gada skandalozākie notikumi slavenību dzīvē! TOPS

Jauns.lv

Taigeram Vudsam 19 mīļākās, Sandras Bullokas nu jau bijušajam vīram – piecas, futbolistam Veinam Rūnijam dēka ar prostitūtām. Mels Gibsons piekāvis sievieti, Lindseja Lohana sēdējusi cietumā, bet Lady Gaga tērpu darinājusi no īstas gaļas. Skandālu 2010. gadā bijis tiešām daudz.

Gada skandalozākie notikumi slavenību dzīvē! TOPS...

Taigers Vudss krāpa sievu ar 19 mīļākajām
Taigers Vudss krāpa sievu ar 19 mīļākajām

Golfera Taigera Vudsa seksa skandāls iesākās vēl 2009. gada novembrī, taču tikai šā gada sākumā tas sāka „uzņemt apgriezienus”. Atklājās, ka viņš sievu krāpis ne tikai ar vienu mīļāko. Vudsa sieviešu skaits pamazām pieauga līdz deviņpadsmit. Līdzīgas sirdssāpes aktrisei Sandrai Bullokai sagādāja arī viņas piecus gadus laulātais draugs. Džesija Džeimsa mīļāko skaits sasniedza piecas. Gan Elina Nordegrena, gan Sandra Bulloka savas laulības šogad arī šķīrušas.

Dziedātāja Lady Gaga aizvien turpina pārsteigt ar saviem tērpiem. Taču viņas izraudzītā gaļas kleitiņa un gaļas bikini šokēja pat visbrīvāk domājošos. Visbaisākais šis gads bijis skandalozajai aktrisei Lindsejai Lohanai. Alkohola un narkotiku atkarība viņu noveda līdz reālam cietumsodam un atkārtotai nonākšanai ārstniecības iestādēs. Arī sabiedrības dāmai Parisai Hiltonei atklājās problēmas ar narkotikām un viņai tiesa piesprieda naudas sodu un sabiedriskos darbus. Savukārt, sieviešu mīlulis dziedātājs Rikijs Mārtins gada sākumā visbeidzot saņēmās un atklāja, ka ir homoseksuāli orientēts un novembrī jau izdeva vaļsirdīgus memuārus par savu dzīvi.

Lūk, šā gada skandalozāko notikumu TOP’15.

2010. gada skandalozāko notikumu TOP’15

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press