Slavenību karstākās Jaungada ballītes! FOTO
Slavenības
2011. gada 3. janvāris, 09:12

Slavenību karstākās Jaungada ballītes! FOTO

Jauns.lv

Jautri un muzikāli 2011. gads sācies daudzām pašmāju zvaigznēm, tostarp dejotājiem Aleksandrai Kurusovai un Valdim Škutānam, mūziķiem Renāram Kauperam un Markum Rivam un daudziem citiem.

Mākslinieki, kas raduši pie saviesīgās dzīves, arī gadumiju nesagaidīja vis mājās pie cepešu kalniem un zirņu bļodām, bet gan izvēlējās svētkus svinēt jestrākā gaisotnē. Daudzi Rīgas klubi pārsteidza ar ugunīgām ballītēm, taču ne mazāk priecīga 2011. gada sagaidīšana norisinājās citviet Latvijā. Piemēram, Liepājā lustīgas svinības bija jaunatvērtajā klubā „Coyote Fly”. Tur Jauno gadu sagaidīja arī „Prāta vētras” solists Renārs Kaupers. Savukārt dziedātāja Ella jeb Elīna Fūrmane savus draugus aicināja uz vērienīgu masku balli klubā „Dstyle”. Tur dzirksteļoja dejotāja Aleksandra Kurusova, dziedātāja Rūta Reinika, dejotājs Valdis Škutāns, bijušais iekšlietu ministrs Māris Gulbis, rallija braucējs Māris Neikšāns un daudzi citi. Kamēr Ellas mīļotais puisis Māris Čerpinskis cītīgi fotografēja ballītes norisi, viņa māsa Rita, kas dzīvo Maltā, visu nakti noballējās dziedātāja Markus Rivas apskāvienos. Īpašs pārsteigums bija viesu dīdžejs Tito Torres, kas Latvijā ieradies no Šveices. Uzreiz pēc pusnakts Torres sniedza krāšņu performanci kopā ar Ellu, iepazīstinot kluba apmeklētājus ar abu kopīgo topošos albumu.

Muzikāls burziņš neizpalika arī klubā „Pussy Lounge” – tur viesus ar uzstāšanos priecēja reperis Gacho jeb Gatis Irbe, kas Jauno gadu sagaidīja savas otrās pusītes – basketbolista Armanda Šķēles bijušās draudzenes Elgitas Magones kompānijā.

Inta Mengiša/Foto: Jānis Dreimanis, Uldis Lapiņš, Artūrs Pavlovs, Māris Čerpinskis