Draugi ironizē par skandalozā režisora Norda draudzeni
Slavenības
2011. gada 8. janvāris, 05:43

Draugi ironizē par skandalozā režisora Norda draudzeni

Jauns.lv

Grupas Jumprava mūziķa Aigara Krēslas bijušā līgava un reklāmas speciālista Ērika Stendzenieka darbiniece Zane Bērziņa (28), kura kopā ar skandalozo režisoru Jāni Nordu (27) nesamaksājot bēguļoja no Londonas dārgākajiem restorāniem, atgriezusies Latvijā.

Zane Bērziņa pagājušajā gada novembra vidū pamanījās iekļūt starptautiskā skandālā. Meitene kopā ar viņas jauno mīlestību – talantīgo latviešu režisoru Jāni Nordu - vairākkārt mielojusies Londonas dārgākajos restorānos, par to nesamaksājot. Pāris tika noķerts pēc viena restorāna apmeklējuma, kad abi latvieši centās aizbēgt, nesamaksājot 1000 sterliņu mārciņu liela rēķinu. Šis skandāls plaši izskanēja presē gan Anglijā, gan Latvijā, bet Jānis Nords tika tiesāts un tiesa viņam piesprieda sodu – apmaksāt visus rēķinus, kā arī aizliedza spert kāju vairākos Londonas rajonos, kuros atrodas lepni restorāni.

Decembra beigās Zane Bērziņa sociālajos portālos draugiem.lv un facebook.com paziņoja, ka dodas mājup uz Latviju, rakstot: „Rīga, saturies, es braucu mājās!”. Zināms arī, ka Latvijā atrodas pats režisors Jānis Nords, kura pēdējais lieliskais veikums - spēlfilma Seržanta Lapiņa atgriešanās – šobrīd redzama Rīgas kinoteātros. Zīmīgi, ka Zane Bērziņa šajos sociālajos portālos atklāj, ka viņa meklē īrēšanai divistabu dzīvokli Rīgas centrā, un atzīst, ka tā „..ir viena sasodīti nogurdinoša, kaitinoša un diezgan laikietilpīga nodarbe.” Viņa, tagad esot dzimtenē, priecājas par Rīgā satiktajiem draugiem. Taču draugi gan meiteni nedaudz pavelk uz zoba, tincinot, vai viņu nebaida, ka īres maksa viņai pēc nesenajiem notikumiem nu tiks pieprasīta ar priekšapmaksu...

Atgādinām, ka pēc nepatīkamā incidenta Jānis Nords Vestminsteres tiesā apgalvojis, ka viņa mīļotā par rēķinu nesamaksāšanu neko nav zinājusi, bet pašu tik neapdomīgi rīkoties esot mudinājusi vēlme atstāt iespaidu uz savu draudzeni, kura nākot no turīgas ģimenes. Vēlāk ārvalstu prese ziņoja, ka nepatīkamais starpgadījums abu romantiskās attiecības nav ietekmējis un abi joprojām ir kopā, taču pāris nevēlējās stāstīt neko sīkāk par saviem piedzīvojumiem. „Mēs pavisam noteikti vēl joprojām esam kopā. Bet es nevēlos runāt par notikušo. Man nav vajadzīga publicitāte,” presei sacīja Zane.

Kasjauns.lv//Foto: No Izdevniecības „Rīgas Viļņi” fotoarhīva