„Iepazīsties, mazie Fakeri” zvaigzne būs tētis!
Slavenības
2011. gada 11. janvāris, 14:32

„Iepazīsties, mazie Fakeri” zvaigzne būs tētis!

Jauns.lv

Filmu „Dienasvidus Šanhajā” un „Iepazīsties, mazie Fakeri” zvaigzne – aktieris Ouvens Vilsons (42) – gatavojas kļūt par tēti pirmdzimtajam. Šos priecīgos jaunumus oficiāli apstiprinājis viņa pārstāvis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ouvens Vilsons un viņa draudzene Džeida Duela gaida pirmdzimto, kuram pasaulē jānāk jau pavisam drīz. Pāris šobrīd apmeties Havaju salās, kur Džeida arī plāno laist pasaulē mazuli. Beidzot aktiera sapnis par ģimeni būs piepildījies. Jau pirms vairākiem gadiem viņš atklātā intervijā atzina, ka allaž domājis, ka līdz četrdesmit gadu vecumam sen būs precēts trīs bērnu tētis, – tāpat kā viņa vecāki. Taču Vilsona privātā dzīve nenokārtojās. Viņa bijušo draudzeņu vidū ir dziedātāja Šerila Krova un aktrise Keita Hadsone.

„Viņš šobrīd ir kā septītajās debesīs par jaunumiem par mazuli un ļoti aktīvi seko grūtniecības procesam,” norāda kāds no draugiem. „Ouvens lasa dažādus rakstus un grāmatas, izglītojas, cik vien tas iespējams. Viņš ir entuziasma pārņemts un uzdod daudz jautājumu, lai soli pa solim izzinātu visu, kas šobrīd notiek.”

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press