Pagājušais gads kļuvis ievērojams ar šķirto slavenību pāru skaitu
Slavenības
2011. gada 13. janvāris, 05:45

Pagājušais gads kļuvis ievērojams ar šķirto slavenību pāru skaitu

Jauns.lv

Īpaši traģiski zvaigznēm izvērtušies pēdējie 2010. gada mēneši — ne diena nepagāja bez ziņas par kārtējā slavenā pāra nesamierināmām nesaskaņām.

Galvenie šķiršanās iemesli, neskaitot „rakstura nesaderību”, bija sānsoļi (kā gadījumā ar Bīstamo mājsaimnieču zvaigzni Evu Longoriju un viņas neuzticīgo vīru basketbolistu Toniju Pārkeru, britu dziedātāju Šerilu Koulu un viņas vīru futbolistu Ešliju Koulu, Oskara ieguvēju, aktrisi Sandru Buloku un viņas vīru Džesi Džeimsu), skandāli (Čārlijs Šīns un Brūka Millere), mīļāko atzīšanās presē (daudzās golfera Taigera Vudsa draudzenes) un vienkārši tas, ka bijušie mīlnieku izauguši no savām attiecībām (aktieri Zaks Efrons un Vanesa Hadžensa).

Pāri, kuri šķīrās 2010. gadā.

 

Dažas zvaigznes, piemēram, visur esošā amerikāņu sabiedrības dāma Kima Kardašiana un Titānika zvaigzne Keita Vinsleta, paspējušas šķirties no mīļotajiem vīriešiem, tikt pie jauniem sirdsāķīšiem un... izšķirties arī no tiem. Popmūzikas karaliene Madonna un viņas bijušais draugs, modelis Hesuss Luss, ir pelnījuši saņemt pašas klusākās gada šķiršanās titulu. Par to, ka abi vairs nav kopā, pasaule uzzināja tikai tad, kad 52 gadus vecā Madonna parādījās sabiedrībā ar jauno draugu — 24 gadus veco francūzi Brahimu Zeibatu. Galerijā zvaigžņu pāri, kas šķīrušies 2010. gadā! 

Kasjauns.lv/Foto: Bulls Press