Candy tiešraidē atzīstas, ka joprojām mīl Pēdu
Slavenības

Candy tiešraidē atzīstas, ka joprojām mīl Pēdu

Jauns.lv

Dziedātāja Liene Bronuša jeb LieneCandy (26) piektdien radio SWH tiešraidē neslēpa, ka joprojām lolo siltas jūtas pret savu bijušo draugu – volejbolistu Jāni Pēdu un ka izpildot Eirovīzijas dziesmu, domās par viņu.

Candy tiešraidē atzīstas, ka joprojām mīl Pēdu...
Candy atzīstas, ka, dziedot par mīlestību Eirovīzijā, viņa domās par Jāni Pēdu – mīļoto, ar kuru attiecības viņai izveidojās 2009. gada vasarā.
Candy atzīstas, ka, dziedot par mīlestību Eirovīzijā, viņa domās par Jāni Pēdu – mīļoto, ar kuru attiecības viņai izveidojās 2009. gada vasarā.

Dullā Candy ar tetovējumiem

Attiecības ar volejbolistu Jāni Pēdu Lienei sākās 2009. gada vasarā un ilga gandrīz gadu. Par šķiršanās iemeslu jaunā dziedātāja atzina atšķirtību, dzīvojot divās valstīs – kamēr Liene veidoja dziedātājas karjeru Latvijā, Pēda valsts izlases sastāvā uzturējās Itālijā. Lai gan Candy bija apņēmusies sagaidīt Jāni Latvijā un tikt skaidrībā par jūtām, pavasarī viņa parādījās sabiedrībā ar modeli Kārli Venckoviču. Jaunās attiecības ilga mazliet ilgāk par pusgadu. Liene neslēpa, ka Kārlis ir cilvēks, ar kuru viņa vēlētos kopīgus bērnus un ģimeni. Venckovičs bija biežs viesis arī šova „Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas” līdzjutēju rindās. Tomēr, šovam beidzoties, beidzās arī pāra attiecības. Par spīti minējumiem, ka tandēms izjaucis izskatīgā šova partnera mācītāja Mārtiņa Burkes-Burkevica dēļ, Candy joprojām skaitās brīvas sievietes statusā.

Viesodamās SWH studijā, Candy pārsteidza daudzus, neslēpjot, ka arvien ilgojas pēc sava bijušā drauga Jāņa… „Eirovīzijas dziesmas „Love is Like An” laikā sirdī noteikti būšu kopā ar Jāni un par viņu domāšu,” atklāja Liene. Raidījuma vadītājam vien atlika novēlēt, lai drīzāk piepildās pāra atkalapvienošanās.

Šopavasar Candy ir jauns pavadonis — izskatīgs jauneklis, vārdā Kārlis. Puisis savulaik esot bijis modelis.

Candy iziet sabiedrībā ar jauno draugu

Vita Zvaigznīte / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva