Lindseja Lohana pozēs pikantās fotogrāfijās
Slavenības
2011. gada 28. februāris, 13:21

Lindseja Lohana pozēs pikantās fotogrāfijās

Jauns.lv

Pēc neoficiālas informācijas, Holivudas aktrise Lindseja Lohana noslēgusi vairākus miljonus vērtu līgumu par savu fotogrāfiju ievietošanu erotiska rakstura grāmatā.

Kā britu tabloīdam "Daily Mirror" pavēstīja kāda informēta persona, Lohanu un viņas bijušo draugu Džeimsu Franko uz šādu soli pierunājis amerikāņu fotogrāfs Terijs Ričardsons. Lai arī fotogrāfijas būs visai atklātas, Ričardsons viņai apsolījis, ka tās nebūs vulgāras. "Terijs Ričardsons pārliecināja Lindseju un Džeimsu iesaistīties. Viņš viņiem apsolīja, ka [grāmata] būs provokatīva, taču gaumīga. Tur būs daudz kailuma - šis tas būs ļoti atklāts un divdomīgs -, taču tā būs grāmata ar nostāju."

"Acīmredzot to noteikti salīdzinās ar Madonnas 1992.gada grāmatu "Sex". Taču Džeimss un Lindseja uzskata, ka viņu grāmata būs stilīgāka."

Preses izdevuma avots izteica pieņēmumu, ka šāds pavērsiens var nākt par labu Lohanas karjerai, ko jau ilgāku laiku posta tiesāšanās, dažādas apsūdzības un atkarību problēma. "Lindsejai tagad ir grūti dabūt vēl vienu iespēju Holivudā," norādīja laikraksta sarunu biedrs, piebilstot, ka neviens ar Lohanu vairs nealkst strādāt. "Tomēr viņa to ir nolēmusi mainīt."

Kā ziņots iepriekš, Lohana tiek turēta aizdomās par 2500 ASV dolāru (1290 latu) vērtas zelta kaklarotas zādzību no kāda Losandželosas juvelierizstrādājumu veikala. Ja aktrise tiks atzīta par vainīgu, viņai varētu tikt piespriests cietumsods līdz trīs gadiem štata cietumā. Šobrīd aktrise ir atbrīvota pret drošības naudu 40 000 ASV dolāru (20 600 latu ) apmērā, taču, ja viņa vēlreiz pārkāps nosacītās atbrīvošanas noteikumus, aktrise atkal nonāks apcietinājumā bez iespējas tikt atbrīvotai.

Apsūdzībā teikts, ka aktrise 22.janvārī izgājusi no juvelierizstrādājumu veikala ar zelta kaklarotu, par to nesamaksājot. Vēlāk veikala īpašnieks par zādzību ziņojis Losandželosas Policijas departamentam, kura darbinieki noskaidroja lietas apstākļus un pagājušajā nedēļa nogādāja visus savāktos pierādījumus prokuratūrai.

Pagājušajā gada decembrī pret Lohanu tika veikta izmeklēšana saistībā ar uzbrukumu rehabilitācijas centra "Betty Ford Centre" darbiniecei. Aktrise oktobrī labprātīgi devās uz rehabilitācijas klīniku Dienvidkalifornijā, jo viņas testi uz narkotisko vielu klātbūtni organismā uzrādīja pozitīvu rezultātu. Šie testi tika veikti saistībā ar 2007.gadā piespriesto nosacīto brīvības atņemšanu uz trīs gadiem, kas aktrisei tika piespriesta par agresīvu braukšanu un automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.

Lohana jau ilgus gadus pazīstama skatītājiem. Bērnībā viņa strādāja par modeli, bet pēc tam kļuva par Disneja kinostudijas bērnu un jauniešu filmu zvaigzni. Viņas pazīstamāko filmu vidū ir "The Parent Trap" ("Dvīņu slazdā"), "Freaky Friday" ("Dīvainā piektdiena") un "Herbie: Fully Loaded" ("Hērbijs: Pilnā aprīkojumā"). Lohanas aktierspēli augstu novērtēja kolēģi un kino kritiķi, un viņa ātri vien pievienojās A klases aktieru grupai, strādājot ar tādām kino zvaigznēm kā Merila Strīpa un Džeina Fonda.

LETA