Rianna nevēlas kaitēt Krisa Brauna karjerai
Slavenības
2011. gada 31. marts, 11:32

Rianna nevēlas kaitēt Krisa Brauna karjerai

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātāja Rianna nav iebildusi pret tiesas lēmumu atcelt aizliegumu viņai tuvoties, kas 2009.gadā tika piespriests viņas bijušajam draugam R&B dziedātājam Krisam Braunam, jo nevēlas kaitēt viņa karjerai.

23 gadus vecā mūziķe atklāja izdevumam "Rolling Stone", ka tas ir bijis viņas lēmums neiebilst pret Losandželosas Augstākās tiesas tiesneses lēmumu atcelt noteikto aizliegumu tuvoties Riannai piecu gadu garumā. Aizliegumā bija noteikts, ka Brauns nedrīkst atrasties Riannai tuvāk kā 46 metru attālumā. Tagad tas ticis samazināts līdz 3 metru attālumam mūzikas industrijas pasākumos.

"Tas nenozīmē, ka mēs izlīgsim vai pat atkal sarunāsimies. Tas tikai nozīmē, ka es negribēju iebilst tiesnesei," sacīja dziedātāja, piebilstot, ka viņa padomājusi arī par Brauna muzikālo karjeru. "Mums nekad mūžā vairs nav jāsarunājas. Es tikai negribēju to viņam padarīt vēl grūtāku profesionālā ziņā. Tas, ko viņš izdarīja, bija personīgi, tas nekādi nebija saistīts ar viņa karjeru. Sakot, ka viņam jāatrodas 30 metru attālumā no manis, nozīmē, ka viņš nevar uzstāties balvu pasniegšanas pasākumos, tas noteikti viņam visu padarīja grūtu".

Kā vēstīts iepriekš, pagājušajā nedēļā Brauns izdemolēja savu ģērbtuvi raidījumā "Good Morning America" un izsita logu ar krēslu, kad raidījuma vadītāja Robina Robertsa jautāja par viņa uzbrukumu Riannai.

Brauns bija ieradies uz televīzijas tīkla ABC rīta raidījumu, lai runātu par savu jauno albumu "F.A.M.E.". Intervijas laikā Robertsa uzdeva mūziķim jautājumu par pirms diviem gadiem notikušo incidentu pirms "Grammy" balvu pasniegšanas - starp Braunu un viņa toreizējo draudzeni Riannu izvērtās strīds, kura rezultātā viņš dziedātāju piekāva.

LETA/Foto: Bulls Press