Čārlija Šīna šovs Čikāgā izraisījis apmeklētāju ovācijas
Slavenības
2011. gada 4. aprīlis, 17:04

Čārlija Šīna šovs Čikāgā izraisījis apmeklētāju ovācijas

Jauns.lv

Pēc šova "Čārlijs Šīns: Mana trakojošā patiesības torpēda/ Sakāve nav variants" izgāšanās Detroitā Šīns spējis atgūt savu labo slavu, sniedzot izcilu priekšnesumu Čikāgā.

"Neveiklā sevis idealizēšanas mēģinājuma vietā, kuru viņš sniedza pirmajā dzīvās uzstāšanās šovu turnejas vakarā sestdien Detroitā, Šīns lielākoties sēdēja un atbildēja uz intervētāju jautājumiem, ķircinoties ar pūli, mētājoties ar necenzētiem izteicieniem, un tiešām šķita, ka viņš apmierina, ja ne pārsteidz apmeklētājus," teikts laikrakstā "The Chicago Tribune" publicētā recenzijā.

Šova apmeklētāji šķita daudz draudzīgāk noskaņoti nekā auditorija Detroitā, tā vietā, lai izsvilptu aktieri, viņi skandināja frāzi "Detroita ir pretīga!". Visas 3600 biļetes uz šovu Čikāgas teātrī bija izpārdotas, un priekšnesuma beigās Šīns tika pavadīts ar ovācijām.

Šovs, kurš sestdienas vakarā norisinājās Detroitā 4700 cilvēku lielai auditorijai, iesākās diezgan veiksmīgi, taču neapmierinātība sākās, kad aktieris izplūda plašā apcerējumā par savas dzīves problēmām un vēlāk skatuvi pameta, apgalvojot, ka dosies tikai nelielā pārtraukumā, taču tā arī neatgriezās. Šovs izvērtās tik neveiksmīgs, ka skatītāji sāka atstāt tā norises vietu jau 15 minūtes pēc priekšnesuma sākuma un tā laikā apmeklētāju grupas no balkona pieprasīja atdot par biļetēm iztērēto naudu.

Šova turnejas gaitā aktieris viesosies arī Ņujorkā, Bostonā, Klīvlendā, Kolumbusā Ohaio štatā, Volingfordā Konektikutas štatā, Toronto, Vankūverā un vairākās citās pilsētās.

LETA/Foto: AFP/LETA