Zatlers gadu pēc šķiršanās izved sabiedrībā savu jauno mīlu. FOTO
Gustavs Zatlers ar Rutu Bagdonaviču dodas uz pasākumu Dzintaru koncertzālē. Gustavs smaida kā maija saulīte.
Slavenības
2016. gada 5. augusts, 06:16

Zatlers gadu pēc šķiršanās izved sabiedrībā savu jauno mīlu. FOTO

Jauns.lv

Eksprezidenta Valda Zatlera vecākais dēls a/s „Cēsu alus” mārketinga direktors Gustavs Zatlers (37) nepilnu gadu pēc laulības šķiršanas ļāvies jaunām attiecībām. Jaunā draudzene vizuāli nav līdzīga Zatlera bijušajai sievai Evai Sietiņsonei.

Pēc šķiršanās esksprezidenta dēls atzina, ka uz jaunām attiecībām nekoncentrējas. Liktenis tomēr Gustavam nebija lēmis ilgi būt vienam, un nu viņam pie sāniem ir jauna dāma. Uz koncertu Dzintaru koncertzālē Zatlers ieradās, mīļi sadevies rokās ar izskatīgu tumšmati.

Gustava jaunā mīļotā ir Ruta Bagdonaviča (30), kas savulaik kandidēja uz skaistākās jelgavnieces titulu konkursā „Mis Jelgava 2009”. Konkursa pieteikumā bija norādīts, ka Ruta nāk no Līvbērzes, brīvajā laikā aizraujas ar floristiku un apmeklē sporta zāli. Trenažieru zālē Ruta darbojas joprojām, turklāt Bagdonaviča ir arī regulāra skriešanas maratonu dalībniece. Starp citu, kaismīgs svaru cilātājs un sporta cienītājs ir arī Gustavs Zatlers. Taujāts, vai ar jauno draudzeni sastapies sportojot, viņš bilda, ka par jaunajām attiecībām izlēmis publiski neizteikties.

Kā zināms, pērn septembrī Gustavs pēc septiņiem laulībā aizvadītiem gadiem šķīrās no „Cēsu alus” valdes priekšsēdētājas Evas Sietiņsones. „Nesanāca pieslīpēties. Mums katram ir augsts individuālais enerģijas līmenis. Tas arī ietekmē viedokļu atšķirību par to, kā jāveido ģimenes dzīve,” pēc šķiršanās bilda Gustavs.


Kasjauns.lv / Foto: Inta Mengiša, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva