Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Romantiskās maxi kleitas. Slavenību stils
Slavenības

Romantiskās maxi kleitas. Slavenību stils

Jauns.lv

Jau pāris vasaras modes pazinēji pieskaita maxi kleitas modes aktualitātei numur viens! Tās iecienījušas arī daudzas slavenības.

Romantiskās maxi kleitas. Slavenību stils...
Dziedātāja Kailija Minoga un aktrise Torija Spellinga.
Dziedātāja Kailija Minoga un aktrise Torija Spellinga.

Slavenības izvēlas romantiskās maxi kleitas

Par ērtu un sievišķīgu vasaras ietērpu to atzinušas arī daudzas slavenas sievietes. Dziedātājas Kailija Minoga un Gvena Stefani, aktrise Dženifera Lova Hjūita, sabiedrības dāma Parisa Hiltone...

Stilisti norāda, ka šāds tērps augumu vizuāli padara garāku un slaidāku. Viņi slavē maxi kleitas, norādot, ka tās vienlīdz labi izskatās ar platformas apaviem un sandalēm. Ja gribas izcelt vidukli, var droši likt jostas. Maxi kleitas daži pat dēvē par vienkāršāko vasaras stilu, kura izvēlē neesot iespējams kļūdīties.

Maxi kleitas izvēlas arī topošās māmiņas, jo tērps lieliski paslēpj apaļo puncīti, bet dāmas aizvien izskatās sievišķīgas un romantiskas. Maxi kleitas izvēlējušās arī gaidībās esošās aktrises Torija Spellinga, Džesika Alba un Selma Blēra. Šādu kleitu pēdējās grūtniecības nedēļās valkāja arī dziedātāja Pinka, kas 2. jūnijā sagaidījusi pasaulē savu pirmdzimto meitiņu.

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press