Dziedātājas Lilijas Allenas kāzas. FOTO
Slavenības
2011. gada 13. jūnijs, 15:00

Dziedātājas Lilijas Allenas kāzas. FOTO

Jauns.lv

Aizvadītajā sestdienā britu dziedātāja Lija Allena mija gredzenus ar savu draugu – celtniecības kompānijas īpašnieku Semu Kūperu.

Ceremonija notika Sentdžeimsa Lielā baznīcā Krenhemā, Anglijā. Lilija kāzu dienai bija izvēlējusies „Chanel” modes nama līgavaskleitu, ko darinājis dizainers Karls Lāgerfelds. Dziedātāju pie altāra veda viņas tētis – aktieris Kīts Allens, kurš Latvijas skatītājiem vislabāk pazīstams kā Notingemas šerifa atveidotājs BBC seriālā „Robins Huds” (2006-2009).

Lilija Allena un Sems Kūpers ir kopā jau divus gadus. Kāzu dienā Lilija izskatījās starojoša. Viņa ne tikai precējās ar vīrieti, kuru mīl, bet šobrīd ir arī māmiņas cerībās. Lilija par bērniņu sapņo jau vairākus gadus. Pērnā gada nogalē viņai sestajā grūtniecības mēnesī nācās zaudēt dēliņu. 26 gadus vecajai dziedātājai tas bija ļoti smags pārbaudījums, šāda nelaime viņu piemeklēja jau otro reizi. 2008. gada janvārī viņa zaudēja savu un „Chemical Brothers” dziedātāja Eda Simonsa mazuli. Neilgi pēc piedzīvotā spontānā aborta pāris izšķīrās. 2009. gada vasarā Lilija sāka satikties ar celtniecības kompānijas īpašnieku Semu Kūperu.

Mēnesi pēc otrā bērniņa zaudējuma, Lilijas māsa plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem pastāstīja, ka dziedātāja nav gatava padoties un šogad atkal ir gatava mēģināt, jo kļūt par māmiņu ir viņas kvēlākais sapnis. Jau karjeras pirmsākumos Lilija neslēpa, ka ir gatava pamest skatuvi, lai veidotu ģimeni. Viņa ilgojās pēc dzīves laukos un kuplas ģimenes.

Ceram, ka šoreiz Lilijai izdosies veiksmīgi iznēsāt mazuli un kļūt par māmiņu veselīgam mazulim!

Kasjauns.lv/Foto: Bulls Press