Snoop Dogg piesaka savu kandidatūru "Yahoo" vadītāja amatam
Slavenības
2011. gada 10. septembris, 12:12

Snoop Dogg piesaka savu kandidatūru "Yahoo" vadītāja amatam

Jauns.lv

Amerikāņu reperis Snoop Dogg pieteicis savu kandidatūru ASV interneta kompānijas "Yahoo" vadītāja amatam, kas šonedēļ atbrīvojās.

­

ASV interneta kompānijas "Yahoo" direktoru valde otrdien no amata atlaida vadītāju Kerolu Barcu, kas pirms nepilniem trim gadiem tika pieņemta darbā, lai palīdzētu uzlabot grūtībās nonākušā uzņēmuma darbību.

39 gadus vecais reperis par saviem jaunajiem darba plāniem paziņoja tviterī, rakstot, ka viņš pārņem "Yahoo" vadītāja amatu.

Uz "Snoop Dogg" ierakstu tviterī atbildējis "Yahoo" pagaidu vadītāja amatā ieceltais finanšu direktors Timotijs Morss, rakstot: "Haha, Snoop Dogg, atvaino, bet tā vieta jau ir aizņemta."

Reperis savukārt atbildējis: "Mans vārds jau ceļ "Yahoo" akciju cenu. Gatavojos sasaukt valdes sēdi!"

Barca par "Yahoo" vadītāju kļuva 2009.gada sākumā un drīz pēc tam sāka izmaksu ievērojamu samazināšanu, īstenojot darba vietu likvidēšanu.

Tāpat viņa noslēdza vienošanos ar ASV informācijas tehnoloģiju uzņēmumu "Microsoft Corp." par sadarbību interneta meklēšanas sistēmu jomā, tādējādi abas kompānijas apvienojot cīņā pret tirgus līderi - ASV interneta gigantu "Google Inc.".

Taču, neskatoties uz Barcas pūliņiem uzlabot "Yahoo" darbību, kompānijas akciju vērtība turpinājusi samazināties, izraisot investoru neapmierinātību.

LETA/Foto: Bulls Press