Zelvēgere spoži uzmirdz filmas "Bridžitas Džounsas mazulis" pirmizrādē Parīzē. FOTO
Patriks Dempsijs, Renē Zelvēgere un Kolins Fērts filmas „Bridžitas Džounsas mazulis’ pirmizrādes vakarā Parīzē.
Slavenības
2016. gada 10. septembris, 05:15

Zelvēgere spoži uzmirdz filmas "Bridžitas Džounsas mazulis" pirmizrādē Parīzē. FOTO

Jauns.lv

Dienu pēc Londonā rīkotā pirmizrādes vakara filmai „Bridžitas Džounsas mazulis”, galveno lomu tēlotāji mērojuši ceļu uz Francijas galvaspilsētu, lai prezentētu savu veikumu arī Parīzē.

Uz filmas „Bridžitas Džounsas mazulis” pirmizrādes vakaru Parīzē bija ieradušies aktieri Renē Zelvēgere, Patriks Dempsijs un Kolins Fērts. Saviesīgo pasākumu apmeklēja arī vairākas vietējās slavenības, to skaitā leģendārā franču aktiera Alēna Delona meita aktrise Anuška Delona.

Pirmizrādes vakaram Parīzē galvenās lomas atveidotāja Renē Zelvēgere izvēlējusies modes nama „Carolina Ferrera” kleitu sarkanā krāsā un pieskaņotas „Christian Louboutin” augstpapēžu kurpes. Savas karjeras laikā Zelvēgere šī modes nama kleitas izvēlējusies vien ļoti nozīmīgiem pasākumiem. Aktrise ir „Carolina Ferrera” kliente jau 15 gadus. Apmeklējot dažādus sarkanā paklāja pasākumus, Renē labāk ģērbto slavenību rindās visbiežāk ierindota, kad izvēlējusies tieši šīs modes nama tērpus. Sarkanā zīda kleita ir no „Carolina Ferrera Resort” kolekcijas.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press