Slavenības
2012. gada 17. aprīlis, 09:23

Grupa „Double Faced Eels” dodas pavasara tūrē pa Latviju

Jauns.lv

Jau no 28. aprīļa grupa „Double Faced Eels” uzstāsies lielākajās Latvijas pilsētās ar pavasarim raksturīgiem ekspresīviem rokkoncertiem. Savukārt jau pašā vasaras sākumā „Zušu” brigādi varēs sastapt vairākos muzikālos notikumos un festivālos gan Latvijā, gan ārpus tās.

„Double Faced Eels” koncerttūrē būs ne tikai atcerēties grupas pirmo trīs albumu repertuāru, bet arī uzlūkot jaunas dziesmas, pirms tās tiks iemūžinātas un ierakstītas vienā no Vācijas studijām. Ja jautāsiet, vai sagaidāms ir jauns CD – domājams, ka jā!

Jāpiezīmē, ka kāda radoša mēģinājuma rezultātā grupa ir pastrādājusi produktīvi ne tikai  pie sev tīkamā jaunrades materiāla, bet arī radījuši paši savu interpretāciju grupas „Black eyed peas” dziesmai „I gotta feeling”. Līdz ar to, sveci zem pūra neturot, apvienība klausītāja ausīm un radiostacijām šo skaņdarbu piedāvās jau maija  vidū.

Vasaras pasākumu maratons grupai sāksies 2. jūnijā, ko ieskandinās festivāls „Infinitus 2012” Kokneses parka teritorijā. Savukārt, tūlīt pēc Jāņu dienu svinībām 30. jūnijā grupa maršēs uz saulaino festivālu „Pīlādzis 2012”, kurš ikkatru gadu ir spējis iekarot gan muziķu, gan apmeklētāju nedalītas simpātijas.

„Double Faced Eels” pavasara tūres koncerti:

28. aprīlis, Ventspils –  „Klondaika”

4. maijs, Tukums – klubs „Infinity”

5. maijs, Madona – klubs „Pandas”

11. maijs, Rīga – klubs „Četri Balti Krekli”

12. maijs, Liepāja – „Fontaine Palace”

16. maijs, Jelgava – „Četri Balti Krekli”

18. maijs, Alūksne – klubs „Ideja”

19. maijs, Talsi – klubs „Akts”

Grupas „Double Faced Eels” koncerttūres reklāmas rullītis

Kasjauns.lv/Foto: Foto: Kristiāna Klekmane