Alekam Boldvinam ar sievu trešais bērns. FOTO
Aleka Boldvina sieva Hilarija ar jaundzimušo mazuli Leonardo īsi pēc dzemdībām.
Slavenības
2016. gada 13. septembris, 16:42

Alekam Boldvinam ar sievu trešais bērns. FOTO

Jauns.lv

Holivudas aktiera Aleka Boldvina (58) sieva Hilarija (32) iepazīstinājusi pasauli ar savu trešo mazuli. Jau dzemdību dienā jaunā māmiņa sociālajos tīklos publiskojusi attēlu ar jaundzimušo dēliņu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Hilarijas un Aleka Boldvinu trešais kopīgais bērns pasaulē nāca šo pirmdien pulksten 18:51 Ņujorkā. Ģimene sagaidījusi dēliņu. „Esam tik priecīgi jūs iepazīstināt ar mūsu jauno mazuli Leonardo Anhelu Čārlzu Boldvinu,” īsi pēc dzemdībām, tajā pašā dienā rakstīja jogas trenere un jaunā māmiņa Hilarija.

Sociālajos tīklos publiskotajā attēlā Hilarija ar dēlu redzama slimnīcas gultā, mīloši noraugāmies uz jauno atvasīti, brūnajiem matiem krītot pār kailajiem pleciem.

Īsi pēc tam, kad fotogrāfiju un vēsti par piedzimušo mazuli savā „Instagram” kontā bija publiskojusi Hilarija, viņai sekoja jaunais tētis Aleks Boldvins, ar jaunumiem daloties „Twitter” tīklā. Aktieris priecīgos jaunumus pauda ar īsu un korektu ierakstu par bērna dzimšanas dienu un laiku. Viņš savu vēstījumu papildinājis ar linku uz vietni „Instagram”, kur aplūkojama sievas publiskotā fotogrāfija.

Hilarijas un Aleka ģimenē jau aug divi bērni – trīs gadus vecā meita Karmena un gadu vecais dēls Rafaels.

Vēl tikai dažas stundas pirms dēliņa Leonardo nākšanas pasaulē Aleks Boldvins bija manīts Ņujorkas ielās, vedam pastaigā dēlu Rafaelu.

„Nevaru vien sagaidīt, kad mums ar sievu būs vēl viens bērns,” intervijā žurnālam „People” pavasarī izteicās Boldvins. „Es savu sievu mīlu vairāk par visu. Mīlu mūsu ģimeni. Esmu ļoti laimīgs. Nekad dzīvē neesmu bijis laimīgāks.” Drīz pēc tam arī Boldvinu pāris publiski paziņoja, ka viņiem gaidāma trešā atvase.

Alekam Boldvinam ir arī 20 gadus veca meita Airlenda, kura dzimusi viņa laulībā ar iepriekšējo sievu, aktrisi Kimu Beisingeri.

   

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press