Kargina trakulīgi dejo kaimiņmājas viesnīcas jubilejā. FOTO
Viena no aktīvākajām dejotājām viesnīcas „Dome Hotel&SPA” trīs gadu jubilejā bija Tatjana Kargina.
Slavenības
2012. gada 15. jūlijs, 06:04

Kargina trakulīgi dejo kaimiņmājas viesnīcas jubilejā. FOTO

Jauns.lv

Piektdien, 13. jūlijā Vecrīgā savas pastāvēšanas trīs gadu jubileju svinēja viesnīca „Dome Hotel&SPA”, kas atrodas tieši pretī mājai, kur dzīvo bijušā „Pareksa Bankas” prezidenta Valērija Kargina nu jau bijusī sieva Tatjana Kargina. Protams, ka Tatjana apmeklēja jubilejas ballīti un bija tajā viena no aktīvākajām dejotājām.

Lai arī tiek uzskatīts, ka savienojumā – piektdiena un 13. datums – nekādu dižo laimi un prieku nenes, vismaz Miesnieku ielā Vecrīgā nekas nelika domāt, ka tiesām ir piektdiena, 13. jūlijs. Tur notika viesnīcas „Dome Hotel&SPA” trīs gadu jubilejas svinības, uz kurām ieradās pulka sabiedrībā zināmu personu. Viesu vidū kasjauns.lv manīja gan miljonāru Raimondu Kisielu, gan miljonāru Normundu Celmiņu ar sievu, bijušo TV dīvu Dagmāru Leganti. Uz pasākumu bija ieradies Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Andris Ozols ar sievu, Saeimas deputāti Danu Reiznieci-Ozolu, mūziķis Kārlis Lācis ar kundzi Vinetu Vilisteri-Lāci, kā arī citi sabiedrībā zināmi ļaudis.

Viesnīcas „Dome Hotel&SPA” īpašnieks ir miljonārs Gundars Ozols, kuram nu jau paris gadus ir attiecības ar zeķu veikaliņa „Sox Box” īpašnieci Inesi Krūmiņu, kas savulaik sevi pieteica kā slavenās aktrises Rēzijas Kalniņas stiliste. Viesus, kuriem bija rosināts uz ballīti ierasties tērpos ar „jūras piesitienu”, pie ieejas pasākumā sagaidīja pats saimnieks. Viesi tika cienāti gan ar šampanieti, gan degvīnu „Beluga”, kas tiek uzskatīts par Kremļa aprindu dzērienu, gan vīnu un dažādiem kokteiļiem, bet uzkodās bija kanapē maizītes ar dažādām upes un jūras veltēm. Par viesu labsajūtu un dejām pasākumā gādāja Žoržs Siksna, kurš ne tikai dziedāja kompozīcijas no sava Zelta fonda, bet arī spēlēja klarneti.

Dzimšanas dienas svinību laikā notika arī loterija, kurā varēja vinnēt ne tikai mielastu viesnīcas restorānā, bet arī nakšņošanu luksusa numurā. Bet, protams, pati svarīgākā pasākuma sastāvdaļa bija saviesīgas sarunas un dejas, kuras notika turpat uz Miesnieku ielas blakus viesnīcai. Šāda izklaide varēja notikt, jo uz pasākumu norises laiku Miesnieku iela pasākumam nepiederošām personām bija slēgta.

Viena no aktīvākajām dejotājām bija viesnīcai kaimiņos dzīvojošā bijušās „Pareksa Bankas” eksprezidenta Valērija Kargina nu jau bijusī sieva, miljonāre Tatjana Kargina. Viņa uz pasākumu bija ieradusies kopā ar kādu kungu, kurš sarunā ar Kasjauns.lv sevi dēvēja par vietējo uzņēmēju Jevgēņiju. Viņš sacīja, ka neko plašāk par sevi stāstīt nevēlas, bet atzina, ka šad tad, kad ir Vecrīgā, ciemojoties pie Tatjanas Karginas, kopā arī esot apmeklējuši viesnīcas restorānu. „Ja godīgi, mēs ar Tatjanu esam seni labi draugi,” sacīja Jevgēņijs. Viņš ar Karginu kopā pavadīja lielāko daļu vakara. Jevgēņijs un Tatjana gan dejoja, gan tērzēja, gan parunājās ar citiem atnākušajiem viesiem. Ik pa laikam abi arī nozuda durvīs, kuras ved uz Tatjanas Karginas īpašumu Miesnieku ielā. Tik uz brīdi viņi šķīrās – kad Tatjana piekrita doties uz vienu trakulīgu deju ar kādu krievu valodā iznākošas preses fotogrāfu.

Edgars Orlovs/ Foto: Mārtiņš Ziders