Kombuļu Inesei par skraidīšanu plikai Rīgas centrā maksās 1200 latu
Inesei filmēšanās pikantajā videoklipā gan cēlusi pašapziņu, gan bijusi lieliska iespēja nopelnīt.
Slavenības
2012. gada 30. jūlijā, 17:56

Kombuļu Inesei par skraidīšanu plikai Rīgas centrā maksās 1200 latu

Jauns.lv

Par filmēšanos grupas „Titāniks” skandalozajā videoklipā „Dziļāk vēl”, idejas autors Sandis Kiops un Inese Saulīte noslēguši līgumu, kas paredz – par atkailināšanos Kombuļu dziedātāja saņems 1200 latu lielu atlīdzību.

Kombuļu Inesei par skraidīšanu plikai Rīgas centrā...

Portālam Kasjauns.lv Inese atzina, ka nenožēlo savu dalību ažiotāžu izraisījušajā videoklipa uzņemšanā. Mūziķe pastāstīja, ka pēc drosmīgās filmēšanās viņa drīzumā cer saņemt arī solīto samaksu, par ko ar grupas „Titāniks” līderi Sandi Kiopu vienojusies vēl pirms izģērbšanās kameru priekšā. Tomēr vienlīdz nozīmīgi ar iespēju labi nopelnīt Kombuļu Inese uzsver, ka filmēšanās kailai palīdzējusi viņai celt pašapziņu. Fanu un atbalstītāju kļuvis vēl vairāk. Inese lepojas, ka viņas koncertos iepriekšējās nedēļas nogalē esot bijuši 700 klausītāju, un brīžiem pat viņa nezinājusi, kā tikt galā ar faniem, kuri uzstājīgi lūguši autogrāfus un vēlējušies fotografēties kopā ar dziedātāju.

Arī nākamajā koncertā, ko nedēļas nogalē sniegusi Inese, fani praktiski ielenkuši Kombuļu zvaigzni, un teikuši tikai tos labākos vārdus. Kādā privātā ballītē pēc filmēšanās videoklipā Inesi pat esot uzrunājusi pašmāju aktrise Agnese Zeltiņa. „Agnese man izteica labus un atzinīgus vārdus par manu drosmi un uzdrīkstēšanos, piedaloties šajā projektā,” par slavenās aktrises komplimentiem priecājas Kombuļu Inese.

Protams, nav trūcis arī nosodītāji, kas, neizpratuši Ineses vēlmi izpausties, taču viņa pati uzsver: „Kādam jau Latvijā jāparāda, ka var justies brīvi. Ir dažādi cilvēki - ir tievi, ir resni, ir smuki un ne tik smuki, taču mēs visi esam Dieva radīti. Kādam tas pirmais solis bija jāspar, jo, manuprāt, latvieši savos uzskatos ir pārāk vecmodīgi.”

Kombuļu Inese filmējoties „Titānika” hita „Dziļāk vēl” videoklipā.

Kombuļu Inese uzstājas Mākslas Akadēmijas karnevālā

Kasjauns.lv / Foto: No izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva