Uzminiet, kurai slavenībai pieder šīs kājiņas! FOTO
Apavi „nodod”! Pēc tiem pavisam ātri var pateikt, kurai slavenajai dāmai ir šīs kājiņas.
Slavenības
2012. gada 21. augusts, 18:28

Uzminiet, kurai slavenībai pieder šīs kājiņas! FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja Fērgija vairākkārt atzīta par skaistāko kāju īpašnieci šovbiznesa aprindās. Daudzi arī jūsmo par Dženiferas Lopesas formīgajā un atlētiskājām kājām. Vai varat uzminēt, kurām slavenībām pieder šīs kājiņas?

Fērgija vienmēr lepojusies, ka ir pateicīga labiem gēniem. Viņa pat varot pieņemties nedaudz svarā, taču kājas aizvien paliekot nemainīgi slaidas. 2006. gadā britu telekanāla „Sky” veidotajā topā Fērgiju atzina par skaistāko kāju īpašnieci šovbiznesa aprindās, aiz sevis atstājot pat tādas supermodeles kā Naomi Kempbelu un Petru Ņemcovu.

Kamēr vieni jūsmo par ļoti garām uz slaidām kājām kā modelēm, ir vēl simtiem citu cilvēku, kas priekšroku dod formīgām un atlētiskām kājām, kādas ir Dženiferai Lopesai, kuru jau vairāk nekā desmit gadu ierindo pasaules seksapīlāko sieviešu rindās.

2007. gadā koncerns „Gillette” par skaistāko kāju īpašnieci nosauca barbadosiešu dziedātāju Riannu. Arī šī soliste, līdzīgi kā Meraija Kerija, pēc iegūtā „Dievietes kāju” titula saņemšanas, nolēma tās apdrošināt. Viņa gan tam atvēlējusi krietni mazāk līdzekļu nekā Meraija Kerija. Barbadosiešu dziedātājas kājas tagad ir vienu miljonu dolāru vērtas. Tiesa, apdrošināšanas iemaksas veicis koncerns „Gillette”, nevis pati Rianna.

Šo un citu slaveno dāmu kājiņas galerijā. Vai varat uzminēt to īpašnieces?


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press