Anmary gatavojas Ziemas koncertiem un meklē "Mazo bundzinieku"
Pēc aizvadītā mēģinājuma Annmary ir patīkami pārsteigta.
Slavenības

Anmary gatavojas Ziemas koncertiem un meklē "Mazo bundzinieku"

Jauns.lv

Dziedātāja Anmary uzsākusi spraigu darba sezonu, gatavojoties jaunajai ziemas noskaņu koncertprogrammai ar skaistākajām Ziemassvētku dziesmām, kas izskanēs kopā ar Rīgas Gospelkori, Ķekavas novada jauniešu simfonisko orķestri un ritma grupu Juke Box. Visā pasaulē populāro dziesmu, kas latviski zināma kā „Mazais bundzinieks”, Anmary iecerējusi dziedāt kopā ar kādu mazu dziedātāju. Tāpēc visi dziedāt gribošie bērni vecumā līdz 6 gadiem aicināti nākt uz noklausīšanos 14.oktobra pēcpusdienā Rīgas Stradiņa Universitātes Aulā, pirms tam piesakoties pie menedžeres Ineses Krūmiņas.

Anmary gatavojas Ziemas koncertiem un meklē "Mazo ...

Anmary ziemas noskaņu koncerta  „Naktī, kad zvaigznes nolaižas pie mums” programmā ietvertas dziedātājas īpaši izvēlētas skaistākās ziemas dziesmas no populārās un klasiskās mūzikas krājumiem Jēkaba Ozoliņa un Emīla Zilberta jaunos aranžējumos. Klausītājiem piedāvās gan dziesmas latviešu valodā, gan pasaules hītus no Genesis, Mariah Carey, Whitney Houston, Annie Lennox , Anggun un Andrea Bocelli repertuāra.

Anmary iesaka tumšos ziemas vakarus aizvadīt prieka un mīlestības pilnā gaisotnē: „Pirmo kopīgo koncerta mēģinājumu gaidīju ar lielu nepacietību, jo pēc iespējas ātrāk vēlējos dzirdēt, kādas ir ziemas koncerta dziesmu aranžijas, kā ar tām galā tiks jauniešu simfoniskais orķestris, kādas krāsas skanējumā ienesīs Rīgas Gospelkoris. Pēc aizvadītā mēģinājuma esmu patīkami pārsteigta. Dziesmas Emīla Zilberta un Jēkaba Ozoliņa aranžijās skan samtaini, dvēseliski un plaši. Katram no viņiem ir savs rokraksts. Diriģents Pēteris Plūme stāsta, ka visi orķestrī  ar lielu interesi un prieku apgūst koncerta repertuāru, jo tas jauniešiem ļoti „ejot pie sirds”. Arī Rīgas Gospelkora skanējums ir temperamentīgs, krāšņš un spilgts. Jūtu, ka koncerts būs ļoti skaists! Tāpēc aicinu bērnus pieteikties un nākt uz atlasi. Šī būs lieliska iespēja mazajam dziedātājam kāpt uz skatuves plašas auditorijas priekšā un uzstāties kopā ar jauniešu simfonisko orķestri, ritma grupu un gospelkori. Neatsverama pieredze un skatuves garša. Ko var zināt, varbūt šī būs reize, kad dziedāšu duetā ar topošo Bočelli”, piebilst Anmary.

Tēmas