Kiops sadzēries meklē sievu šovā „Precamies!?!”
Slavenības

Kiops sadzēries meklē sievu šovā „Precamies!?!”

Jauns.lv

Telekompānijas LNT iepazīšanās šovā „ Precamies!?!” drīzumā būs redzams arī skandalozais grupas „Titāniks” solists Sandis Kiops, kurš sevi reklamēt izlēmis arī šādi.

Kiops sadzēries meklē sievu šovā „Precamies!?!”...
Sandis Kiops pirms piedalīšanās raidījumā „Precamies!?!” ļāvās, lai viņu safrizē viens no videoklipa „Dziļāk vēl” puišiem.
Sandis Kiops pirms piedalīšanās raidījumā „Precamies!?!” ļāvās, lai viņu safrizē viens no videoklipa „Dziļāk vēl” puišiem.

Latvijā ir tik daudz cilvēku, kuri meklē savu otru pusīti, ka sarunu šovs par attiecībām ir viens no veidiem, lai cilvēki sastaptu savu liktenīgo. Kā zināms, katru reizi studijā vienam dalībniekam ir iespēja savu potenciālo otru pusīti izvēlēties no trim pretendentiem. „Protams, ka, ņemot vērā situāciju Latvijā, visbiežāk studijā būs viens vīrietis uz trim daiļā dzimuma pārstāvēm,” atklāj šova producente Ilze Ancāne.

Iespēja izvēlēties sev tīkamāko dāmu tika dota skandalozajam mūziķim Sandim Kiopam, kurš patlaban ir no attiecībām brīvs vīrietis. Raidījums ar viņa dalību būs redzams TV ekrānos jau pēc pāris nedēļām – 14. novembrī.

Portālam kasjauns.lv Kiops gan atklāja, ka raidījumā piedalījies, lai gūtu popularitāti, nevis meklētu jaunas attiecības. „Mans galvenais mērķis ir publicitāte, taču viss pārējais ir mazsvarīgs. Man pielūdzēju netrūkst. Pēc koncertiem man pielūdzējas bariem skraida apkārt, prasot, lai rakstu autogrāfus uz dažādām ķermeņa vietām,” lepni stāsta Sandis, kurš raidījumā „Precamies!?!” ieradās kopā ar puišiem no klipa „Dziļāk vēl”.

Zīmīgi, ka Kiops kopā ar viņiem pirms filmēšanās raidījumā drosmei iestiprinājās ar līdzpaņemto alkoholu. Tāpēc jautrā kompānija LNT telpās izcēlās ar atraktīvu uzvedību, tomēr šoreiz viss bija normas robežās. Lai gan Sandis Kiops bieži mēdz šokēt publiku ar izģērbšanos, raidījumā viņš ar striptīza priekšnesumiem šova vadītājas un dalībnieces nepārsteidza.

Kiops alkohola reibumā filmējas precēšanās šovā

Kasjauns.lv/Foto: Edgars Kalmēns, Mārtiņš Ziders no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva