AC/DC solistam piedāvā izmēģināt jaunu tehnoloģiju, lai viņš varētu dziedāt
Grupas “AC/DC” solistam Braienam Džonsonam dzirdes problēmu dēļ aizliegts koncertēt.
Slavenības
2016. gada 7. oktobris, 07:55

AC/DC solistam piedāvā izmēģināt jaunu tehnoloģiju, lai viņš varētu dziedāt

Jauns.lv

Kompānija "Asius" piedāvājusi austrāliešu smagā roka grupas AC/DC solistam Braienam Džonsonam izmēģināt jaunu izgudrojumu, kas varētu ļaut jau pēc pusgada atgriezties uz skatuves, nenodarot kaitējumu dzirdei.

Kā jau ziņots, AC/DC martā apturēja koncertturneju ASV, jo ārsti brīdināja Džonsonu, ka, turpinot uzstāties, viņš riskējot kļūt pilnīgi nedzirdīgs. Viņa vietā stājās rokgrupas "Guns N' Roses" solists Aksels Rouzs.

Taču vietne "Team Rock" ziņo, ka Kolorādo štatā ASV bāzētā tehnoloģiju kompānija esot sazinājusies ar 68 gadus veco mūziķi, kuram varētu ļaut izmēģināt jaunas ierīces prototipu, kas varētu aizsargāt mūziķa dzirdi koncertu laikā.

"Asius" pārstāvis Stīvens Ambrozs sacīja, ka vispirms no Džonsona ārstiem jāiegūst atļauja sākt ierīces izmēģināšanu. Viņš pauda prieku par Džonsona vēlmi izmēģināt jauno tehnoloģiju, jo tas varētu palīdzēt finansējuma piesaistīšanā turpmākajiem projektiem.

"Braiens to nedara tikai sevis dēļ, bet gan, domājot par visiem pārējiem, kuriem nepieciešama palīdzība. Mēs vēlamies tehnoloģiju piedāvāt par pieejamu cenu, lai cilvēki varētu to atļauties," norādīja Ambrozs.

“AC/DC” - Thunderstruck


LETA/Foto: Vida Press