Slavenības
2012. gada 24. novembris, 13:53

Rīgā koncertēs britu dziedātāja Keitija Melua

Jauns.lv

"Arēnā Rīga" 24.novembrī koncertēs britu dziedātāja un komponiste Keitija Melua (Katie Melua), atgriežoties Latvijā pēc četru gadu pārtraukuma, informēja "Makroconcert Latvija" pārstāve Inese Keiša.

28 gadus vecā Gruzijā dzimusī dziedātāja ir viena no veiksmīgākajām Lielbritānijas mūziķēm pēdējā desmitgadē. Viņas pazīstamāko dziesmu skaitā ir tādas kompozīcijas kā "Nine Million Bicycles", "The Closest Thing To Crazy", "I Cried For You", "Piece By Piece", "If You Were a Sailboat" un citas.

Keitijas Melua pirmais albums "Call Off The Search", kas tika izdots, kad viņai bija tikai 19 gadu, ātri nokļuva Apvienotās Karalistes albumu topa virsotnē un pakāpeniski iekaroja arī citu Eiropas valstu hītparādes. Veiksmes stāsts turpinājās gan ar nākamo albumu "Piece by Piec", kurā iekļauta viena no Keitijas populārākajām dziesmām „Nine Million Bicycles”, gan ar tam sekojošo "Pictures". Pašlaik Melua ir otra bagātākā jaunā Lielbritānijas mūziķe aiz dziedātājas Adeles, dalot šo vietu ar Leonu Lūisu un Šerilu Kolu.

Šā gada martā iznācis dziedātājas piektais studijas albums ar nosaukumu "Secret Symphony".

Koncertā Rīgā Melua izpildīs jaunā albuma repertuāru, kā arī savas populārākās dziesmas. Iepriekš viņa Latvijā koncertējusi 2008.gada rudenī.

BNS