Kašers labdarības akcijā sapulcē dziedātājus un aktrises. FOTO
Kašers un citi labdarības akcijas dalībnieki sniedza prieku bērniem, kopā gatavojot Ziemassvētku apsveikumus.
Slavenības
2012. gada 29. novembris, 04:45

Kašers labdarības akcijā sapulcē dziedātājus un aktrises. FOTO

Jauns.lv

Talantu šova zvaigzne Kaspars Blūms - Blūmanis jeb Kašers sarīkojis sirsnīgu labdarības pasākumu „Brīnumu šķavas”. Tajā piedalījās vairāki dziedātāji un aktieri, kuri kopā ar bērniem veidoja Ziemassvētku kartiņas un rotājumus.

Optikas salona „Outlet Optika” telpās kopā ar bērniem jauko gaisotni radīja gan Latvijas Nacionālā teātra aktrises Ināra Slucka un Zane Dombrovska, gan dziedātāji Elizabete Zagorska, Liene Šomase, Mārtiņš Ruskis, Oskars Deigelis, Marta Ritova, Lingita Lina Bopulu, Anita Intaite jeb Košā, grupa „Triānas parks”, uzņēmējs Jānis Kossovičs un citi. Akcijas mērķis ir palīdzēt bērnu nama „Laubere” bērniem sagādāt svētku dāvanas. Labdarības akcijā valdīja radoša gaisotne – Kašers palīdzēja bērniem un citiem akcijas dalībniekiem pagatavot brilles, kartiņas un Ziemassvētku rotājumus. Palīdzību sniedza gan aktrises Ināra Slucka un Zane Dombrovska, gan dziedātāji, sniedzot arī bērniem koncertu.

Veidojot Ziemassvētku kartītes, gaisā virmoja svētku noskaņa – mūziķi ar bērniem dziedāja Ziemassvētku dziesmas, cienājās ar mandarīniem un piparkūkām, kā arī jau no paša rīta bērni palīdzēja izpušķot svētku eglīti. Bērnus priecēja mākslinieku satikšana, aprunāšanās, dziedātāji sniedza arī nelielu koncertu – izpildīja gan savas, gan bērnu iemīļotās dziesmas.

Šī ir jau otrā labdarības akcija, kuru veido Kašers un un Jogita Pūpola. Pirmās labdarības akcijas „Laimes ota” ietvaros Kašers un Jogita kopā ar Alūksnes bērnu ar īpašām vajadzībām atbalsta centra „Saulstariņi” bērniem rotāja brilles. Kašers portālam Kasjauns.lv pastāstīja, ka viņa mērķis ir arvien vairāk radīt prieku un labestību apkārt un cer, ka labdarība turpināsies, piesaistot arvien jaunus palīgus un domubiedrus.

Kasjauns.lv/ Foto: Edgars Kalmēns