Lībiņa-Egnere vakariņām cepeškrāsnī stūķē veselu stori
Politiķe Inese Lībiņa-Egnere krietni noņēmās, kamēr cepeškrāsnī iedabūja karalisko zivi – stori.
2012. gada 6. decembris, 19:04

Lībiņa-Egnere vakariņām cepeškrāsnī stūķē veselu stori

Jauns.lv

Šonedēļ TV3 šovā „Gandrīz ideālas vakariņas” ik dienu satiekas pieci politiķi. „Reformu partijas” pārstāve Inese Lībiņa-Egnere šovakar viesus cienāja ar stori un uzveda Brīvības pieminekļa smailē.

Inese tirgū iegādājās zivi – stori. Tā bija tik liela, ka veselu ielikt cepeškrāsnī izdevās ar lielām grūtībām. Tomēr ciemiņiem - Imantam Parādniekam, Ingrīdai Circenei, Danai Reizniecei-Ozolai un Valērijam Agešinam – tika gan ķirbju biezzupa, gan store, gan arī riekstu bezē torte.

Šo vakaru īpašāku darīja namamātes radītā noskaņa. Inese viesiem sarūpēja vēl nebijušu pārsteigumu. Politiķi devās uz Brīvības pieminekli. Sākumā pieminekļa pakājē viņi noklausījās kādas meitenes muzikālo priekšnesumu – dziesmu „Daļa Rīgas” un tad devās pieminekļa iekšpusē, lai kāptu arī augstajā pieminekļa smailē. Pēc pieminekļa apmeklējuma visi kā viens pateicās par lieliskajām sajūtām, ko izjuta Brīvības pieminekļa iekšienē un parakstījās arī viesu grāmatā.

Tāpat namamāte sarūpēja lielisku pārsteigumu, viesiem uzdāvinot avīzes, kuras iznāca dienā, kad viņi piedzima.

Vakara noslēgumā Inese Lībiņa-Egnere saņēma 39 punktus, tikpat, cik Dana Reizniece-Ozola un Ingrīda Circene, bet vēl rīt gatavos Valērijs Agešins, tad arī noskaidros nedēļas uzvarētāju politiķiem vakariņu dueļos..

Video: TV3 šovs „Gandrīz ideālas vakariņas”. Ciemos pie Ineses Lībiņas-Egneres.

Kasjauns.lv/ Foto: ekrānuzņēmums, Dmitrijs Kijonoks, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva