Pavārs Lauris kolēģus cienā ar 220 latu vērtu vīnu
Guntai Bernanei tiek piedāvāts pirmajai nogaršot 220 latu dārgo vīnu.
2012. gada 21. decembrī, 19:04

Pavārs Lauris kolēģus cienā ar 220 latu vērtu vīnu

Jauns.lv

Jūrmalā dzīvojošais restorāna „36. līnija” līdzīpašnieks un šefpavārs Lauris Aleksejevs šonedēļ kopā ar citiem pavāriem sacentās TV šovā „Gandrīz ideālas vakariņas”. Laurim vakariņas ar sešiem ēdieniem izdevās izcilas.

Pavārs Lauris kolēģus cienā ar 220 latu vērtu vīnu...

Lauris parādīja izcilas pavāra spējas virtuvē, un viesi viņa veikumu novērtēja ar maksimālo punktu skaitu – 40. Galdā tika likti tomāti želejā, forele ar ķirbi, pīles fileja ar mango, zandarts, jēra gaļa pārlieta ar kokakolas mērci un desertā pasniegts ābolu pīrāgs. Tas viss tika noskalots ar 220 latu dārgu vīnu. Namatēvs atzina, ka visas receptes viņam ir galvā un par veikumu ir pārliecināts, jo zina, ko gatavo un arī laiks gatavošanai bija pietiekams. Pie Laura ciemos bija citi pavāri – Inese Adukone, Diāna Rezņikova, Gunta Bernane un Normunds Baranovskis. Vakara noslēgumā visi sarīkoja muzikālu priekšnesumu.

Galvenajā balvā Aleksejevs saņēma kruīzu uz Stokholmu. Viņš par to bija priecīgs, jo 15 gadus nav bijis ceļojumā ar kuģi.

Video: TV3 raidījums „Gandrīz ideālas vakariņas”

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes, ekrānuzņēmums