Slavenības
2013. gada 4. janvāris, 02:17

Pavasarī Rīgā ar koncertu atgriezīsies Krievijas dziedātāja Zemfira

Jauns.lv

Šā gada pavasarī Rīgā ilgi gaidīto koncertu sniegs Krievijas dziedātāja Zemfira, informēja Baltijas tūres organizatora SIA "Live Concerts" pārstāvji.

Koncerts notiks "Arēnā Rīga" 1.martā, un tas norisināsies dziedātājas koncerttūres laikā.

Populārākā Krievijas dziedātāja pēc ilgāka radošā pārtraukuma saistībā ar jaunā albuma ierakstīšanu, kas pagājušajā gadā apstādināja Baltijas tūri un pat dziedātājas oficiālo mājaslapu, šogad oficiāli atgriezīsies uz skatuves, priecējot klausītājus arī Latvijā.

Koncerttūres laikā Zemfira uzstāsies Krievijā, Ukrainā un Baltijas valstīs.

Kā informēja koncerta rīkotāji, tie Zemfiras fani, kuri saglabājuši biļetes uz pagājušajā gadā plānoto koncertu, tās varēs izmantot martā notiekošajā koncertā. Biļetes iepriekšpārdošanā uz "Arēnā Rīga" gaidāmo koncertu var iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās.

Koncertā tiks atskaņotas dziesmas no jaunā Zemfiras albuma, par kuru informācija medijos Krievijā nonāks februārī. Šobrīd jaunā albuma nosaukums tiek turēts noslēpumā. Dziedātājai šis albums būs pēdējais lielais darbs. Koncertā dziedātāja izpildīs ne tikai jaunos, bet arī vecos hitus un visiem mīļās dziesmas no iepriekšējiem albumiem.

LETA