Slavenības
2016. gada 13. oktobris, 18:26

Madara Botmane uzmirdz pašas radītajā tērpā. FOTO

Jauns.lv

Latvijas Nacionālā teātra aktrise un Mākslas akadēmijas studente Madara Botmane nacionālā filmu festivāla „Lielais Kristaps” apbalvošanas ceremoniju vadīja pašas dizainētā tērpā, kas dāmām un īpaši kungiem liek sajūsmā iesaukties: „Ohoho!”

Lai arī ar pasākuma vadīšanu duetā kopā ar aktieri Artūru Krūzkopu Madarai Botmanei gāja kā gāja, par tērpu jaukajai aktrisei liekams tas pats labākais vērtējums. Madara neapšaubāmi bija pasākuma dāma numur viens un ar savu vizuālo tērpu bija cienīga vadīt tos pašus šikākos pasākumus.

Izrādās, kleitu Madarai nebija darinājuši ne „Dolce&Gabbana”, ne Pjērs Kardēns un pat ne Koko Šanele. Tērps ir no pirmā kursa studentes Madaras pirmās kolekcijas „NeSejasEsejas”, kuru viņa šovasar prezentēja Latvijas Mākslas akadēmijas Modes katedras studentu skatē Pārdaugavā. Jau toreiz Madara saņēma uzslavas, un uzslavas viņa izpelnījās arī tagad.

Ne viena vien dāma ar pozitīvu skaudību noraudzījās Madaras virziena, bet lielākā daļa vīriešu kārtas pārstāvju kā piekalti ar skatieniem sekoja līdzi katrai Madaras kustībai uz skatuves.

   

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders