Lūkojam, kā Gundegai Skudriņai veicas ar  kulinārijas raidījuma vadīšanu
Lieliskā stila pārzinātāja Gundega Skudriņa tagad vadīs arī kulinārijas raidījumu.
Slavenības
2013. gada 9. februārī, 05:15

Lūkojam, kā Gundegai Skudriņai veicas ar kulinārijas raidījuma vadīšanu

Jauns.lv

Jau ar šodienas rītu sāksies kulinārijas raidījuma „Esi gardēdis” trešā sezona, kuru vadīs nepārspējamā un vienmēr radoši atraktīvā Gundega Skudriņa. Pirmajos raidījumos viesosies dziedātāja Linda Leen, šefpavārs Lauris Aleksejevs un mūziķis Goran Gora.

Lūkojam, kā Gundegai Skudriņai veicas ar kulināri...

Šajā sezonā raidījuma „Esi gardēdis” vadītāja būs stila pazinēja Gundega Skudriņa, kura pavisam nesen izlaida „Lielās iedvesmas grāmatu”. Tāpēc tie, kas skatījuši un dzirdējuši par grāmatu, nešaubīgi var apgalvot, ka Skudriņa pārsteigs ar radošo izdomu. To apgalvo arī raidījuma producente Ingrīda Bondare, kura atzīst, ka tieši pēc „Lielās iedvesmas grāmatas” turēšanas rokās viņa saprata, ka izvēle par Gundegu Skudriņu kā raidījuma vadītāju, ir pareiza. Gundega Skudriņa projektā ienāks ne tikai ar savu radošo stila vīziju, bet arī centīsies iedvesmot skatītājus un sekotājus.

Gundega Skudriņa par jauno raidījumu saka: „Vēlos parādīt, ka gardēdis – tas ir dzīves stils. Šobrīd mācos attīstīt savas garšas nianses ne tikai maltītes baudīšanā, bet arī kopā būšanā, attiecībās un dzīves mīlēšanā. Raidījuma vadīšana ir iespēja iedvesmot skatītājus dzīvei ar garšu. Raidījumā būs iespēja uzzināt kārdinošu ēdienu receptes un personiskus stāstus, ko atklās gan talantīgas personības, gan profesionāli pavāri. Savukārt es parādīšu vienkāršus padomus neparastu galda klājumu veidošanā, neaizmirstot par virtuves klasiku – sen zināmiem un pārbaudītiem galda kultūras knifiem, bez kuriem nav iespējami eksplozīvi virtuves eksperimenti.”

Kā Gundega Skudriņa tiks galā ar jauno izaicinājumu, varēs pārliecināties ik sestdienu, jo raidījums „Esi gardēdis” būs redzams no 9. februāra sestdienās pulksten 9:25 kanālā LNT.

Gundega Skudriņa no 9. februāra vadīs raidījumu „Esi gardēdis”


Kasjauns.lv/Publicitātes foto