Robijs Viljamss izsmej Sviftas biežo draugu maiņu. Drīz būšot viņa kārta
Teilorei Sviftai mīlestībā neveicas. Viņas biežā draugu maiņa novedusi Robiju Viljamsu pie domas, ka drīz pienāks arī viņa kārta.
Slavenības
2013. gada 22. februāris, 13:16

Robijs Viljamss izsmej Sviftas biežo draugu maiņu. Drīz būšot viņa kārta

Jauns.lv

Dziedātājas Teilores Sviftas bijušo draugu rindās ir virkne slavenību. Nesen Londonā notikušajā „Brit Awards” balvu vakarā dziedātājs Robijs Viljamss pazobojies par Sviftu, secinot, ka drīz pienākšot arī viņa kārta uz laiku stāties Teilores mīļotā vīrieša statusā.

Daiļajai kantri dziedātājai Teilorei Sviftai ir tikai 23 gadu. Šķiet, viņai piemīt viss: viņa ir skaista, talantīga un ar lielisku figūru apveltīta jauna sieviete. Taču mīlestībā Teilorei neveicas. Viņas bijušo draugu rindās ir virkne pasaulslavenu vīriešu. Dziedātājas bijušo draugu vidū ir sāgas „Krēsla” aktieris Teilors Lautners, grupas „Jonas Brothers” dziedātājs Džo Džonass, mūziķis Džons Meijers, aktieris Džeiks Džilenhols, Kenediju klana pārstāvis Konors Kenedijs (viņš ir Roberta F. Kenedija juniora dēls un bijušā ASV senatora Roberta Kenedija mazdēls) un grupas „One Direction” solists Harijs Stails.

Dziedātājs Robijs Viljamss (39) divarpus gadus ir precējies ar amerikāņu aktrisi Aīdu Fīldu un pērnā gada septembrī kļuva par tēvu pirmdzimtajam – meitiņai Teodorai Rouzai.

Trešdienas vakarā Robijs apmeklēja Londonā notikušo „Brit Awards” ceremoniju. Mūziķi piesaistīja Teilores Sviftas pikantais tērps un viņš reportierim atzina, ka Svifta izskatoties ļoti seksīga, bet ironiski piebilda, ka drīz laikam būšot viņa kārta ieņemt jaunās dziedātājas mīļotā vīrieša statusu.

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press