"Teātris.zip" skatītāju aptaujā uzvar Krodera "Vējiem līdzi" ar Indru Briķi Skārletas lomā
"Vējiem līdzi" ierakstu LTV 1.kanālā demonstrēs 30.martā par godu Starptautiskajai teātra dienai. Pirms izrādes - saruna ar galveno lomu atveidotājiem Indru Briķi (Skārletu) un Mārtiņu Vilsonu (Retu Batleru).
2013. gada 14. marts, 11:40

"Teātris.zip" skatītāju aptaujā uzvar Krodera "Vējiem līdzi" ar Indru Briķi Skārletas lomā

Jauns.lv

Ar Borisa un Ināras Teterevu fonda atbalstu tapušā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījuma "Teātris.zip" aptaujā, kas tika rīkota vietnē "LTV.LV", skatītāji visvairāk balsojuši par Margaretas Mičelas romāna "Vējiem līdzi" iestudējumu Liepājas teātrī.

Slavenā romāna dramatizējumu Liepājas teātrī iestudējis režisors Oļģerts Kroders, bet raidījumā "Teātris.zip" pirms izrādes 1987.gada ieraksta demonstrējuma piedalīsies izrādes galveno lomu atveidotāji - Skārletas lomas tēlotāja Indra Briķe un Rets Batlers - Mārtiņš Vilsons, aģentūru LETA informēja LTV pašreklāmas redaktore Laura Brokāne.

"Vējiem līdzi" ierakstu LTV 1.kanālā demonstrēs 30.martā par godu Starptautiskajai teātra dienai.

Bez tam raidījuma veidotāji aicina atsaukties tos skatītājus, kuri balsoja par šo izrādi aptaujā, ir redzējuši pašu izrādi un vēlas paust savu skatījumu par "Vējiem līdzi" raidījumā. Skatītāji, kuri atrakstīs līdz 17.martam uz e-pasta adresi "teatris.zip@ltv.lv", tiks aicināti piedalīties raidījuma "Teātris.zip" ierakstā. "Teātris.zip" ierakstā kopā ar aktieriem raidījuma dalībnieki varēs noskatīties izrādes pirmo cēlienu un piedalīties saistošā diskusijā par teātri.

Jau ziņots, ka LTV aptaujā piedāvāja izvēlēties vienu no trijām izrādēm - Nacionālā teātra izrādi "Hamilkāra kungs", kas ierakstīta 1983.gadā, Liepājas teātra izrādi "Vējiem līdzi", kuras ierasts veikts 1987.gadā, vai Dailes teātra izrādi "Raudupiete", kas videomateriālā iemūžināta 2003.gadā.


LETA/ Publicitātes foto