Reperis Eminems jaunā dziesmā rupji nogāna Trampu. VIDEO
Eminem - "Campaign Speech"
Slavenības
2016. gada 20. oktobris, 15:34

Reperis Eminems jaunā dziesmā rupji nogāna Trampu. VIDEO

Jauns.lv

Amerikāņu reperis Eminems trešdienas vakarā, dažas stundas pirms pēdējām abu prezidenta amata kandidātu priekšvēlēšanu debatēm izdeva jaunu dziesmu, kurā nopeļ ASV prezidenta amata kandidātu no republikāņu partijas Donaldu Trampu.

44 gadus vecais Eminems laida klajā dziesmu "Campaign Speech" ar vardarbīgiem dziesmas vārdiem, kuros draud slīcināt Trampa atbalstītājus. "Varat uzskatīt mani par bīstamu cilvēku, taču patiesībā jābaidās no šī kandidāta. Sakāt, ka Tramps nebučo pakaļas kā vadāma lelle? Jo viņš par kampaņu maksā no savas kabatas? To jūs gribējāt? Pērtiķis ar automātu, kura roka ir uz pogas un kuram nevienam nav jāatbild? Lieliska ideja!" repo Eminems.

Sociālajos tīklos aktīvais Tramps vēl nav atbildējis uz Eminema jauno dziesmu, taču Trampa atbalstītājs, Kukluksklana bijušais līderis Deivids Djūks tviterī paziņojis, ka Eminems "piesārņo mūsu jaunatnes prātus".

Eminems patlaban gatavo jaunu albumu. Viņa iepriekšējais ieraksts "The Marshall Mathers LP 2" iznāca 2013. gada novembrī.

LETA/Foto: AFP/Scanpix/LETA