Šovs "Pirmā deja" noslēdzas ar tango un juteklisku deju ar hiphopa elementiem. FOTO
Žūrija par labākajiem atzina Sigitu un Kasparu, kuri visus pārsteidza ar juteklisku deju.
Slavenības
2016. gada 20. oktobris, 22:01

Šovs "Pirmā deja" noslēdzas ar tango un juteklisku deju ar hiphopa elementiem. FOTO

Jauns.lv

Kanāla „STV Pirmā!” populārā šova “Pirmā deja” fināls pārsteidza ar vēl nebijušu spriedzi un dinamiku - strīdi ar horeogrāfu, deju skolotāja maiņa, sāpoši sāni un potītes, kavēti mēģinājumi, burtiskā nozīmē sasaitēšanās kopā ar deju partneri un neatslābstoša intriga līdz pat sērijas beigām.

Pirmais dalībnieku pāris - Sigita un Kaspars - iemīlējās brīdī, kad meitene pārcieta smagu slimību un bija spiesta iziet ķīmijterapijas kursu. Abi satikās draugu ballītē, kur Kaspars jau no pirmā acumirkļa bija pārliecināts, ka šī ir viņa sapņu meitene un abi noteikti apprecēsies. Savukārt Sigita bija piesardzīgāka un sākumā nespējusi noticēt puiša jūtām. Tomēr kā atzīst Sigita, Kaspars ir bijis nenovērtējams atbalsts ne tikai viņas dzīves grūtākajā posmā, kad meitene cīnījās ar smago slimību, bet arī viņas laimīgākajā brīdī, kad pasaulē nāca abu bērniņš.

Iepriekš pāris kopā bija dejojis vien zaļumballēs, tāpēc abi sākotnēji bija visai skeptiski pret horeogrāfa izvēlēto deju, kuru papildināja arī hiphopa elementi. Tomēr skolotāja neatlaidība spēja viņus pārliecināt. Neatlaidība un spēja pasmaidīt caur sāpēm, abiem atnesa uzvaras laurus. Par pāra izcilo veikumu sajūsmu neslēpa arī kāzu viesi un radinieki. Bet žūrija pāri apbalvoja ar galveno balvu – 1000 eiro vērtu ceļojumu.

 

Sigitas un Kaspara kāzu deja un žūrijas viedoklis

Turpretī dziedātāja Laura Raila ar savu topošo vīru Nikitu iepazinās internetā. Lai arī Lauras profils bija viens no populārākajiem, topošo vīru sīvā konkurence nebiedēja. Viņš dziedātāju savaldzināja, aicinot iedzert visgaršīgāko kafiju pasaulē. Abi balodīši vēlējās apprecēties, kamēr dzīvs ir Lauras tēvs, kurš slimoja ar vēzi. Tēvs paguva dot savu svētību, bet kāzas diemžēl nesagaidīja. Nikita nodarbojas ar burāšanu un pirms kāzām ilgāku laiku bijis spiests uzturēties ārpus Latvijas, tāpēc dejas iestudēšanā lieti noderēja topošā vīra pieredze sporta dejās. Lai arī Liene Skulme, kura sākotnēji apņēmās palīdzēt pārim iestudēt vislabāko kāzu deju, negaidīti saskārās ar veselības problēmām, Laura un Nikita ātri vien atrada kopīgu valodu ar horeogrāfu Eldaru Salvi Ozoliņu. Viņš mēģinājuma laikā nesmādēja arī radikālas metodes deju soļu apgūšanai, Lauru un Nikitu pat sasienot kopā ar lakatu.

Lauras Railas un Nikitas kāzu deja un žūrijas viedoklis
Kasjauns.lv/ Publicitātes foto