Jaunalksne ar meitu apmeklē „Dzeguzītes” koncertu
TV raidījuma „Nekā personīga” vadītāja Ilze Jaunalksne ar sešgadīgo meitu Martu Elzu apmeklēja bērnu vokālā ansambļa „Dzeguzīte” koncertu. Jaunalksne ir bijusī „Dzeguzītes” dalībniece.
Slavenības
2013. gada 25. marts, 10:25

Jaunalksne ar meitu apmeklē „Dzeguzītes” koncertu

Jauns.lv

Nedēļas nogalē bērnu vokālais ansamblis „Dzeguzīte” krāšņā koncertā prezentēja savu jaunāko veikumu – Raimonda Paula dziesmu albumu „Lidojums ar gaisa balonu”. To apmeklēja vairums sabiedrībā zināmu cilvēku ar savām atvasēm.

Komponists Raimonds Pauls kā allaž sirsnīgā humorā teica, ka jaunais albums sevišķi patiks 4-7 gadīgiem bērniem un vecmāmiņām. Koncerta apmeklētāju vidū pārsvarā bija vecāki vai vecvecāki ar bērniem, viesu vidū bija arī viena no bijušajām ansambļa „Dzeguzīte” dalībniecēm, TV raidījuma „Nekā personīga” vadītāja Ilze Jaunalksne ar sešgadīgo  meitu Martu Elzu. Tāpat apmeklētāju viesu vidū bija modes māksliniece Baiba Ripa ar atvasēm, mūzikas ierakstu kompānijas „Mikrofonu ieraksti” vadītāja Elita Mīlgrāve, kā arī kompānijas repertuāra direktors, mūziķis, jaunā „Dzeguzītes” albuma dziesmu tekstu autors Guntars Račs ar sievu Sintiju Jenerti un meitu Odriju Aleksandru un daudzi citi.

„Dzeguzītes” dziedātāji parādīja krāšņus, atraktīvus un enerģiskus priekšnesumus. Daudzi bērni no skatītāju rindām cēlās kājās, dziedāja un atdarināja deju soļus jautrajām bērnu dziesmām.

Pēc koncerta gan dziesmu tekstu autors Guntars Račs, gan „Dzeguzītes” dziedātāji saņēma krāšņus ziedus un dāvanas no skatītājiem.

Guntars Račs: „Es ļoti priecājos par šo darbu un esmu bezgala gandarīts par iespēju strādāt ar Maestro un rakstīt dziesmas „Dzeguzītei”. Mūsu sadarbība savulaik tieši ar to arī sākās. Tagad mani nepamet līdzīgas sajūtas kā toreiz, kad radījām dziesmas, no kurām vairākas jau kļuvušas par šī žanra klasiku un kuras dzied kā mazi, tā lieli. Šķiet, ka mums ir vēlreiz izdevies radīt 15 dziesmas, kuras darīs bērnu un viņu vecāku dzīvi krāsaināku.”

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders