Apvērsums modes industrijā! Kleitas, kas ļauj izskatīties tievākām. FOTO
Džeina Fonda, Ališa Kīza un Keita Mosa.
Slavenības

Apvērsums modes industrijā! Kleitas, kas ļauj izskatīties tievākām. FOTO

Jauns.lv

Kura sieviete gan nevēlas izskatīties tievāka? Ar šo domu ir apsēstas arī izteikti slaidās dāmas. Reizēm pat supertievajām slavenībām gribas izskatīties vēl jo slaidākām. Un dizaineri ir izdomājuši kā! Divu dažādu audumu kleitas jau iesauktas par „burvju kleitiņām”.

Apvērsums modes industrijā! Kleitas, kas ļauj izsk...

Dziedātāja Ališa Kīza pērn apmeklēja Parīzes modes nedēļas pasākumu, tērpusies dizaineres Stellas Makartnijas darinātā „divu toņu kleitiņā”, kas rada optisku ilūziju, ka tērpa nēsātāja ir vēl jo slaidāka.

Nu šādas „burvju kleitiņas” manītas neskaitāmu slavenību garderobē. Augumam glaimojošās divu toņu kleitas dievina pat tādas slavenas sievietes, kurām par liekajiem kilogramiem nekad nav bijis jāuztraucas. Arī supermodele Keita Mosa un sabiedrības dāma Parisa Hiltone izvēlas vizuāli augumu slaidinošos tērpus.

Optiskā apmāna kleitiņas parasti ir augumam piegulošas un darinātas no divu dažādu krāsu auduma (retāk – no divu dažādu faktūru audumiem), neitrālo krāsu izmantojot tērpa sānu daļā. Apģērba pamatkrāsas audums piegriezts tā, lai sievietei izskatītos izteikta smilšu pulksteņa formas figūra ar ļoti tievu vidukli un formīgām krūtīm un gurniem. Šādas kleitas iespējams iegādāties kā mini, tā maksi versijās.

Slavenības divu toņu „burvju kleitiņās” – galerijā!

Dziedātāja Ališa Kīza.

Kleitas, kas ļauj izskatīties tievākām

Melānijas Grifitas bikšu izvēle liek izskatīties šokējoši tievai

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press