Līvas Taileres dēlam uz acs plāksteris. FOTO
Līvas Taileres pārstāvis nesniedz sīkākus paskaidrojumus, kāpēc aktrises dēliņam Seiloram šobrīd uz kreisās acs ir plāksteris.
Slavenības
2016. gada 22. oktobris, 16:37

Līvas Taileres dēlam uz acs plāksteris. FOTO

Jauns.lv

Triloģijas „Gredzenu pavēlnieks” aktrise Līva Tailere (39) ir trīs bērnu māmiņa. Nesen viņa ar manīta Londonas ielās ar savu vidējo atvasi.

1998. gadā aktrise Līva Tailere sāka satikties ar britu mūziķi Roistonu Langdonu no grupas „Spacehog”. 2001. gadā pāris saderinājās, bet 2003. gada 25. martā Barbadosā apprecējās. 2004. gada 14. decembrī Līva pasaulē laida pirmdzimto – dēliņu Mailo Viljamu.

2008. gada maijā ar preses pārstāvju palīdzību pāris paziņoja, ka pieņēmuši lēmumu šķirt laulību. Dažus gadus vēlāk Tailere kādā no intervijām izteicās, ka „ir pārāk jūtīga” nenozīmīgiem randiņiem. Ja viņa iemīloties, tad tas ir pa īstam un uz ilgu laiku. 2014. gada septembrī aktrise apstiprināja, ka ir sava otrā mazuļa gaidībās. Viņai un partnerim Deividam Gārneram šis ir pirmais kopīgais bērns. Dēliņš Seilors Džīns pasaulē nāca 2015. gada 11. februārī, sešas nedēļas pirms plānotā laika.

Šā gada sākumā Līva apstiprināja ziņas, ka ir sava trešā bērna gaidībās. 8. jūlijā pasaulē nāca viņas un Deivida meitiņa, kurai vecāki devuši vārdu Lula Rouza.

 

Nesen Līva redzēta pastaigā ar Seiloru Londonas ielās. Pusotru gadu vecais mazulis dzīvespriecīgi uzlūkoja apkārtni, lai gan viņam pasauli nācās skatīt ar vienu aci, jo uz otras bija uzlīmēts krāsains plāksteris. Aktrises pārstāvis nav komentējis, kas noticis ar Seilora actiņu un kāpēc bērnam jānēsā plāksteris.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press