Pauls slavē Anci Krauzi par demogrāfiskās situācijas uzlabošanu
Ance Krauze, kas ir trešā bērniņa gaidībās nespēja atteikt Maestro un ieradās uz Raimonda Paula un Guntara Rača labāko kompozīciju nošu grāmatas atvēršanas svētkiem.
Slavenības
2013. gada 16. aprīlis, 14:33

Pauls slavē Anci Krauzi par demogrāfiskās situācijas uzlabošanu

Jauns.lv

Ar Raimonda Paula un Guntara Rača dziesmām Maestro izvēlētu dziedātāju izpildījumā klajā laista Paula un Rača sarakstīto kompozīciju nošu grāmata, kurā apvienotas meistaru 100 labākās dziesmas. Pasākumā ieradās arī dziedātāja Ance Krauze, kura ir trešā bērniņa gaidībās.

Grāmatas izdošanas pasākumā Paula dziesmas izpildīja gan tautā iemīlēti mūziķi – Ance Krauze, Normunds Rutulis, Liene Šomase un Jānis Moisejs, gan aktieris Andris Bērziņš, gan jaunās paaudzes mūziķi Antra Stafecka un Mārtiņš Ruskis, kā arī ansamblis „Dzeguzīte”. Vien skatītāju loma bija atvēlēta tādiem mūziķiem kā Lauris Reinis un Kaža.

Pasākuma spožākā zvaigzne, protams, bija dziedātāja Ance Krauze, kura pērn apprecējās ar savu ilggadējo dzīvesdraugu un meitiņu Elzas (7) un Kates (4) tēti, „Alpha Shipping Company” līdzīpašnieku Valdi Siliņu, un nu vasarā kļūs par māmiņu trešajam bērniņam. Sarunā ar Kasjauns.lv Ance atzina, ka pēdējā laikā viņas ierastā ikdiena ir mājas – darbs. „Šoreiz Raimonds Pauls uzaicināja, un nevarēju neatsaukties sava skolotāja lūgumam,” bilda Ance. Savukārt Maestro, uzrunājot klātesošos, paslavēja dziedātāju par to, ka viņa rūpējas par demogrāfisko situāciju Latvijā.

Prezentācijas laikā Maestro gan lielāko uzmanību veltīja dziedātājai Liene Šomasei, kas šopavasar uzplaukusi ne pa jokam un priecē ar savu izcilo formu. Maestro ik pa laikam „pabužināja” un apskāva Lieni, bet viņa Paulam atbildēja ar mutēšanos.


Kasjauns.lv/ Foto Mārtiņš Ziders