Kleitu kari: Dautfairas kundze pret Kimu Kardašjanu
Aktieris Robins Viljamss, kurš filmā „Mūžīgā aukle” atveidoja Dautfairas kundzi, apgalvo, ka viņa varone puķainā kleitā izskatījās krietni labāk nekā māmiņas cerībās esošā Kima Kardašjana.
Slavenības
2013. gada 13. maijs, 08:11

Kleitu kari: Dautfairas kundze pret Kimu Kardašjanu

Jauns.lv

Populārais amerikāņu komiķis Robins Viljamss (61) savā „Twitter” blogā pasmējies par sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas (32) balles tērpu.

Uz nesen notikušo „Met Gala” balli Ņujorkā sabiedrības dāma Kima Kardašjana ieradās dizainera Rikardo Tišī darinātā vakarkleitā, ko papildināja cimdiņi un siksniņkurpītes, kas bija darināti no identiska materiāla. Līdzīga raksta puķainā kleitā 1993. gadā filmējies arī aktieris Robins Viljamss. Viņš tolaik strādāja pie ģimenes komēdijas „Mūžīgā aukle” („Mrs Doubtfire”). „Šķiet, ka man šis tērps piestāvēja labāk,” aktieris ierakstījis savā „Twitter” mikroblogā, pievienojot Kimas fotogrāfiju un savu foto kleitā, kas savulaik uzņemta filmēšanas laukumā.

Filmā „Mūzīgā aukle” Robins Viljamss atveidoja Danielu Hilardu, kurš zaudē darbu un no kura aiziet sieva, un pēc šķiršanās ļauj ar bērniem tikties tikai reizi nedēļā! Daniels atrod veidu kā redzēties ar bērniem biežāk: viņš pārģērbjas par kundzīti gados un piesakās strādāt par ģimenes mājkalpotāju.

Lai gan jokdaris Robins Viljamss apceļas par Kimas Kardašnjanas tērpu, vakarkleitas autors uzskata, ka sabiedrības dāma izskatījusies lieliski. „Viņa ir visskaistākā māmiņas cerībās esošā sieviete, kuru man nācies ģērbt visas savas karjeras laikā!” – norāda dizainers Rikardo Tišī.


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press