Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Megana Foksa pirmoreiz parāda divus mēnešus veco dēlu. FOTO
Megana Foksa pirmoreiz parādījusi jaunāko dēlu plašākai sabiedrībai.
Slavenības

Megana Foksa pirmoreiz parāda divus mēnešus veco dēlu. FOTO

Jauns.lv

Filmas „Transformeri” zvaigzne Megana Foksā (30) šā gada augustā trešo reizi kļuva par māmiņu un nesen kā sociālajos tīklos parādījusi fotogrāfiju ar jaunāko dēlu Džorniju.

Megana Foksa pirmoreiz parāda divus mēnešus veco d...

Holivudas aktrise Megana Foksa un seriāla „Beverlihilsa 90210” aktieris Braiens Ostins Grīns iepazinās 2004. gadā. Meganai tolaik bija tikai 18 gadu, bet Braienam jau 30. 2006. gadā pāris saderinājās, bet 2010. gadā apprecējās. Ilgu laiku viņus uzskatīja par stipru ģimeni un paraugpāri. Abi kopā audzināja divus dēlus – četrus gadus veco Noa un divus gadus veco Bodhi. 2015. gada augustā Megana šokēja daudzus – iesniedzot tiesā laulībās šķiršanas prasību, kā iemeslu minot „nesamierināmas atšķirības”. Tomēr aktieru pāris tika galā ar esošajām nesaskaņām un neizšķīrās. Vēl jo vairāk, šā gada aprīlī plašsaziņas līdzekļus sasniedza vēsts, ka Megana jau atkal ir māmiņas cerībās. Augošo grūtnieces vēderiņu viņa jo īpaši akcentēja, apmeklējot filmas „Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows” pirmizrādes vakaru, bet bērna tēva vārdu tobrīd neatklāja.

„Viņi dzīvo kopā, un viņiem viss ir labi,” izteicās kāds pārim tuvs draugs. „Viņi abi cenšas saglābt laulību un pagaidām viņiem tas izdodas. Viņi ļoti gaida ģimenes pieaugumu.”

Šā gada 4. augustā pasaulē nāca Meganas un Braiena trešais kopīgais dēls, kuram vecāki devuši neparastu vārdu – Džornijs Rivers (Ceļojums Upe).

 

Aktieri Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ģimenē audzina dēlus Noa (3) un Bodhi (2). Mēnesi pēc šo attēlu uzņemšanas pasaulē nāca trešais dēls, kuru vecāki nosaukuši par Ceļojumu Upi – Džorniju Riveru (Journey River).

Meganas Foksas un Braiena Ostina Grīna ģimene 2016. gada jūlijā

Aktieri Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ģimenē audzina dēlus Noa (3) un Bodhi (2). Mēnesi pēc šo attēlu uzņemšanas ...

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns

Megana Foksa ar vīru un dēliem Losandželosā

Megana Foksa ar dēlu Bodhi

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press