Viņi atteicās no lomām, kas atnesa pasaules atzinību citiem. TOP’10
Toms Henkss saņēma „Oskara” balvu par tēlojumu filmā „Forests Gamps”. Kas zina, cik lielu atpazīstamību kinolente iemantotu, ja šo lomu būtu akceptējis aktieris, kam to piedāvāja pirmajam.
Slavenības
2013. gada 5. jūnijs, 05:25

Viņi atteicās no lomām, kas atnesa pasaules atzinību citiem. TOP’10

Jauns.lv

Nereti aizņemtības vai citu personiskāku iemeslu dēļ slavenības atsakās no jauniem lomu piedāvājumiem. Reizēm ar šādu atteikumu gadās „nošaut greizi”, jo citam aktierim loma atnesusi mega popularitāti un kulta zvaigznes statusu.

Lai gan aktieris Kainu Rīvss bija iemantojis atpazīstamību ar lomu filmā „Lūzuma punkts”, kulta zvaigznes statusu viņam atnesa personāža Neo atveidojums kinolentē „The Matrix” („Matrikss”). Interesanti, ka sākotnēji šo lomu piedāvāja pavisam citam aktierim. Kuram? To uzzināsi galerijā.

Neviens nevar iedomāties labāku Indiana Džonsu, kāds ir aktieris Harisons Fords. Taču arī šo lomu vispirms piedāvāja citam aktierim.

Toms Henkss saņēma „Oskara” balvu par tēlojumu filmā „Forrest Gump” („Forests Gamps”). Kas zina, cik lielu atpazīstamību kinolente iemantotu, ja šo lomu būtu akceptējis aktieris, kam to piedāvāja pirmajam.


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press