Tonija Brekstone veselības problēmu dēļ uzstājas ar sirds ritma monitoru. FOTO
Neraugoties uz veselības problēmām, dziedātāja Tonija Brekstone turpina priecēt publiku ar savu uzstāšanos.
Slavenības
2016. gada 31. oktobris, 10:27

Tonija Brekstone veselības problēmu dēļ uzstājas ar sirds ritma monitoru. FOTO

Jauns.lv

49 gadus vecā dziedātāja Tonija Brekstone, kuru klausītāji visā pasaulē iepazina ar balādi „Un-Break My Heart”, cieš no sirds problēmām un ir spiesta nēsāt sirds ritma monitoru pat uzstājoties uz skatuves.

Dziedātāja Tonija Brekstone cieš no kaites ar nosaukumu Libmana-Saksa slimība, kas tautā zināma arī kā sarkanā vilkēde vai ādas tuberkuloze. Šī slimība var skart locītavas, ādu, nieres, plaušas, sirdi un/vai smadzenes. Ārsti dziedātājai ieteikuši visu diennakti nēsāt sirds ritma monitoru, lai varētu laikus pamanīt slimības progresēšanu. Tonija ievēro mediķu ieteikumu un nenoņem aparātu pat uzstāšanās laikā, lai arī to var redzēt zem viņas caurspīdīgajiem skatuves tērpiem.

Vēl ne tik sen dziedātāja bija spiesta doties uz slimnīcu un pat atcelt koncertus. Sociālajos tīklos viņa faniem skaidroja radušos situāciju šādi: „Sveiki, draugi! Paldies jums par labajiem novēlējumiem un sapratni! Esmu izrakstīta no slimnīcas un ar nepacietību gaidu tikšanos ar jums. Man vairāk par visu pasaulē patīk uzstāties, gribu ātrāk atgriezties darbā – jūs man palīdzat, paši to pat neapjaušot.”

  Tonija Brekstone – „Un-Break My Heart”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press